Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Reportteri

Hoitajatuonti tulee kalliiksi

Recommended Posts

Reportteri

Tänään ilmestyvä Tehy-lehti kertoo hoitajien tuonnin ulkomailta aiheuttavan huomattavia kustannuksia. Hoitohenkilöstön rekrytointi ulkomailta on myös eettisesti ongelmallista, kun lähtevät osaajat jättävät aukon kotimaansa terveydenhuoltoon. http://www.tehy.fi/?x1536574=18349976

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Julma

Halvemmaksihan tuo taitaa tulla kuin omien kouluttaminen jos miettii veronmaksajiin kohdistuvia maksuja, koulutus+rekrypalkkio = 21500 €. En tiedä varmaksi mitä sairaanhoitajan koulutus maksaa kotimaassa verorahoista, mutta muistaisin kuulleeni jotain 40 k€:n luokkaa.

Eikä mua muutenkaan häiritse jos saan työkaveriksi vaikka sen filippiinon kunhan on vaan viitsinyt opetella kielen ja kyennyt sopeutumaan kulttuuriin siinä määrin että työyhteisössä ja potilaiden kanssa oleminen on mahdollista länsimaisen kulttuurin mukaan. Kyllähän täällä sitä duunia kuulemma tulee olemaan.

Tietty ei yhtään olisi huono homma tuokaan mitä artikkelissa luki: hoitoalan vetovoimaisuutta on lisättävä. Tilipussi kuntoon ja tehtävät koulutuksen tasolle, ei sairaanhoitajan kuulu keitellä perunoita tai viikata lakanoita vaikka se työpaikka olisikin palvelutalo. Maassa on ihan riittävästi työttömiä joista moni mielellään tulisi laitoshuoltajan tai hoitoapulaisen duuniin.

Tää ei kyllä liity tähän yhtään... tää on sarjassamme väärin luettuja... Luin että: Hoitajatatuointi tulee kalliiksi... sitten luin tekstin ja hiukan olin ??? miten se liittyy tatuointeihin...

Katoin kans saman ensiks ;D

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...