Jump to content
MAINOS

Hoitajatuonti tulee kalliiksi


Reportteri

Recommended Posts

Halvemmaksihan tuo taitaa tulla kuin omien kouluttaminen jos miettii veronmaksajiin kohdistuvia maksuja, koulutus+rekrypalkkio = 21500 €. En tiedä varmaksi mitä sairaanhoitajan koulutus maksaa kotimaassa verorahoista, mutta muistaisin kuulleeni jotain 40 k€:n luokkaa.

Eikä mua muutenkaan häiritse jos saan työkaveriksi vaikka sen filippiinon kunhan on vaan viitsinyt opetella kielen ja kyennyt sopeutumaan kulttuuriin siinä määrin että työyhteisössä ja potilaiden kanssa oleminen on mahdollista länsimaisen kulttuurin mukaan. Kyllähän täällä sitä duunia kuulemma tulee olemaan.

Tietty ei yhtään olisi huono homma tuokaan mitä artikkelissa luki: hoitoalan vetovoimaisuutta on lisättävä. Tilipussi kuntoon ja tehtävät koulutuksen tasolle, ei sairaanhoitajan kuulu keitellä perunoita tai viikata lakanoita vaikka se työpaikka olisikin palvelutalo. Maassa on ihan riittävästi työttömiä joista moni mielellään tulisi laitoshuoltajan tai hoitoapulaisen duuniin.

Tää ei kyllä liity tähän yhtään... tää on sarjassamme väärin luettuja... Luin että: Hoitajatatuointi tulee kalliiksi... sitten luin tekstin ja hiukan olin ??? miten se liittyy tatuointeihin...

Katoin kans saman ensiks ;D

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...