Jump to content
MAINOS

Hoitajapula uhkaa kaataa hoitotakuun


dino

Recommended Posts

Helsingin Sanomat kertoo että useissa sairaaloissa pelätään hoitajapulan kaatavan hoitotakuun. Samassa jutussa Tehyn puheenjohtaja kritisoi kuntia siitä että hoitajien palkat eivät ole parantuneet. Lisää:

http://www.soneraplaza.fi/uutiset/artikkeli/0,2936,h-8487_a-23569216_feed-1,00.html

http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1076153864931

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ja jos lukee paperiversion tämän päivän hesarista, niin onpa eräs sairaalakin päässyt ikäviin otsikoihin. Taitaa toivottavasti kuitenkin olla vain yksittäistapaus...  huh.gif

Link to comment
Share on other sites

Mutta onneksi tuo vänrikki Koskelan "hoitotakuu" toteutuu aina.  :P

Mulle on vieläkin jäänyt epäselväksi, että onko tämä hoitotakuu joku poliittinen lupaus vai jotain ihan konkreettista. Miten sairaalat ja ta:t ovat muuttamassa käytäntöjään verrattuna aikaisempaan? Voisiko joku, jota tämä asia koskee, selventää tätä asiaa.

Link to comment
Share on other sites

Kerro lisää.  ;D Ei o hesaria saatavilla.

Hesari kirjoittaa 8.9.2004 81-vuotiaasta potilaasta, joka oli siirretty Peijaksen vuodeosastolta Keravan tk:hon jatkohoitoon. Keravan tk:n osastolla oli kirjattu tulovaiheessa näin :"Tullessa runsaat ulosteet, myös vanhgaa kuivunutta ulostetta, kouruvaipan päälle laitettu toinen vaippa päälle... Kestokatetri lillui ulosteen ulosteen päällä, vatsa pinkeä ja kova..."

Ja Peijas vastasi selvityksen jälkeen :"Osastolla oli siirtopäivänä 36 potilasta 30 sairaansijan paikoilla. Vuoteeseen hoidettavia, kahden hoitajan apua tarvitsevia oli 15 potilaista".

Hyvä me!  ;D

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...