Jump to content
MAINOS

Ainainen riittämättömyyden tunne????


valkovuokko

Recommended Posts

Olen ns. hoivakodissa jossa 24 melko hoidollisia kaikki osa nostetaan päivittäin istumaan osa joskus ja suurin osa ei koskaan.

Hoitajia viikonloppuna aamussa 4 illassa 3. Josta yksi toimii myös lääkevastaavana ja aamulla siinä hommassa menee n. tunti.

Hoitoapulainen tulee auttaa ruokailussa ei koskaan hoitotöissä. Se ottaa hermoon kun ei ole koskaan aikaa aamupäivällä hengähtää,

kun aamuhoidot on tehty heti suoraan syöttöhommiin. Se on ihan kamalaa tuntuu et ei ole sitä työtä mitä haluan enää tehdä!!!

Olen aikuisena vaihtanut alaa 10v. tulee täyteen ensi vuonna. Tulin ns. pystymetsästä alalle opiskelin oppisopimuksella.

On alkanut niin riepoo koko touhu lähinnä se on suorittamista ei muuta....??

Onko vastaavaa kokemusta muilla?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Itse siirryn pois hoitotyöstä juuri tuon saman syyn takia että hoitaminen ei ole enää mitä se oli silloin kun alalle hakeuduin -87. Ei ehdi kun ne välttämättömät "temput" tehdä, ihmiselle ei ole aikaa. Kävi liian raskaaksi lähteä joka päivä kotiin tuntien tehneensä työnsä huonosti.

Eteenpäin menoa sekin on kun nenälleen kaatuu.

Link to comment
Share on other sites

Kannattaa vaihtaa ensin työpaikkaa ja katsoa jotain vähän rauhallisempaa. Sitten voi vaihtaa erikoisalaa vaikka johonkin missä on yksi potilas kerrallaan eikä tarvi yhdestä osastosta huolehtia kerrallaan.

Toki alaakin voi vaihtaa, mutta jos siis muuten tuntuu omalta ja se ainainen kiire on ainoa ongelma niin ratkaisu voi löytyä jommasta kummasta edellämainituista.

Link to comment
Share on other sites

Taitaa olla vanhusten parissa työskenteleville tuttu tunne, osa hoitajista rutinoituu, siis ei mieti että "hoitaa " ihmistä, vaan lähinnä paketteja liukuhihnalla...Kokemusta ko työstä hieman. Oman kokemuksen mukaan inhimillisyyttä ko. paikoissa ei juuri ole, ei voi jutella tai antaa aikaa ulkoiluun tai mihinkään ylimääräiseen ja se tuntui pahalle...Ja kun psykiatrian puolella oli aiemmin ollut työssä jäi mielellään juttelemaan ja kuuntelemaan ihmisten tarinoita...JA tämähän suututti työkavereita, moitteita tuli :huh:

No tuossa paikassa oli työ uupumuksesta kärsiviä ja oh.na henkilö joka kiusasi alaisiaan tietyn porukan kanssa! Aloinkin kysellä uutta työtä kun mitta tuli täyteen ja kun sain hieman pidemmän pestin lähdin! vannoin myös että jos törmään vastaavaan otan yhteyttä työsuojeluun henkilökunna kohtelusta ja ylempiin tahoihin potilaiden/ asukkaiden kohtelusta!!!!

Suosittelisin vaihtamaan paikkaa, jos alatuntuu oikealta, ei kaikkialla ole samanlaista juoksemista!

No mitenkäs se mänkään...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...