Jump to content
MAINOS

Arvio: Sosiaali- ja terveysala työllistää 120 000 henkeä lisää


dino

Recommended Posts

Työvoimatarpeen on aiemminkin arvioitu kasvavan erityisesti hoivapalveluissa, kun väestö ikääntyy. Nyt Valtion taloudellinen tutkimuskeskus (Vatt) on laskenut, että sosiaali- ja terveysaloille tarvitaan vuoteen 2025 mennessä jopa 120 000 työntekijää lisää.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Arvio+Sosiaali-+ja+terveysala+ty%C3%B6llist%C3%A4%C3%A4+120+000+henke%C3%A4+lis%C3%A4%C3%A4/1135255896824

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Maan hallitus voisi markkinoida näitä 120 000 työpaikkaa esimerkiksi seuraavasti:

Tule sinäkin hoitoalalle! Menetät samalla lakko-oikeutesi ja mahdollisuuden kehittää näin tulotasoasi! Tarpeen vaatiessa Sinut pakotetaan töihin laatimalla työtaistelun uhatessa laki, joka velvoittaa Sinut töihin. Kriisiaikoina Sinut voidaan velvoittaa töihin vaikka olisit jo eläkkeellä valmiuslain perusteella. Epidemiatilanteissa voit jotua vaarantamaan terveytesi tai jopa henkesi hoitoaessasi sairastuneita. Yhä useammin kohtaat työssäsi fyysisen ja henkisen väkivaltaa potilaiden tai näiden omaisten taholta. Sairastapauksissa ei saada työyksikköihin sijaisia vaan hoitotyö tehdään pienemmällä henkilöstömäärällä. Potilaat on kuitenkin hoidettava. Henkilötietosi ja ammattitutkintoasi koskevat tiedot ovat pian kaikkien luettavissa Internetissä. Opiskeluun liittyvä harjoittelu on palkatonta. Koska potilaiden hoito on jatkuttava ympärivuorokautisesti vuoden jokaisena päivänä joudut työskentelemään iltaisin, öisin ja viikonloppuisin. Joudut työsekentelmään myös juhlapyhinä, kuten jouluna ja pääsiäisenä siis silloin kun muut ovat vapaalla. Tervetuloa! ;)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

nii ja samalla kaikki suomeen tulevat pakolaiset hoitotyön ohjelmaan mukaan, saa suomi samalla lisä veromaksajia ja työttömyysaste pienenee.

I´am Wizard

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...