Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

katmat

Selvitys vaara- ja uhkatilanteesta

Recommended Posts

katmat

Tehdäänkö niitä yleisesti teidän työpaikoilla paljon? Oon alkanu vaan miettiä kun mun työpaikalla niitä saatetaan tehdä jopa 30-35 kuukaudessa. Että onko se epänormaalin paljon? Aiemmissa työpaikoissa ei oo tarvinnu koskaan tehdä...

Siis tarkoitan että ei niitä siis ns turhaan tehdä vaan niitä vaara- ja uhkatilanteita(väkivaltatilanteita) vaan on niin paljon ja jokaisesta on sanottu että täytyy tehdä.Vanhuspuolella oon töissä.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
{BS}

Kyllähän niitä tehdään jonkin verran. Intrasta kun katsoo käsiteltyjä ilmoituksia, niin tietyissä yksiköissä tehdään enemmän ja joistakin ei ole oikeastaan yhtään. Sanoisin, että niitä tehdään yleensä aivan liian vähän. Yleensä ne koskevat potilaiden tai omaisten tekemää uhkailua, väkivaltaisuutta, neulanpisto yms. juttuja, muita työtapaturmia. Jotkut yksiköt ovat järkevästi laittaneet vaaratilanneilmoituksen (tai kuten täällä, turvallisuuden poikkeama) siitä, että henkilökuntaa on liian vähän. Ilmoitukset kun menevät laajemmalle, niin asiaa ei voi lähijohto niin vain peitellä ja samalla saadaan tietoa siitä, että jossakin tarvitaan lisää henkilökuntaa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Lääkärihoitaja

Alussa tein jokaisesta tilanteesta, mutta luovuin hommasta kun oma nimi tuli liian usein esille. Ihan kuin olisin huono hoitaja, kun niiiin paljon vaaratilanteita. No joo, totuushan oli hieman toinen.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×