Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

201536

Pendysin-injektios

Recommended Posts

201536

Onko teillä, arvoisat kollegat, kokemuksia ja hyviä neuvoja Pendysin-injektion pistämisestä? Sehän on se mukava valkoinen tökötti, joka jumittuu jopa punaiseen neulaan tai vaihtoehtoisesti räjähtää seinille/kattoon. Auttaisiko esim. jos laittaisi pienemmän neulan kumitulpasta läpi tasaamaan painetta ja vetäisi toisella, paksummalla neulalla aineen ruiskuun? Kaikki vinkit otetaan vastaan :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
ETI

Kaiken avain on liike ja nopeus. Niin kauan kuin Pendysin on jokin asteissa liikkeessä se ei jämähdä. Itse yleensä otan potilaan jo housut kintuissa asentoon ennenkuin alan vetämään ainetta (punaisella) neulalla ruiskuun. Hiukan kun pullon sisältöä pyörittelee samalla kun vetää ainetta ruiskuun, niin ei ole ainakaan mulla jämähtänyt. Sitten kun aine ruiskussa, kannattaa sitäkin "heijata" jotenkin siihen astin kun pääset pakaraan kiinni.

Sitten nopeasti neula lihakseen ja aine sisään, ei mitään "pyöritä ruiskua jotta aine leviää tasaisesti pistokohdan ympärille"-hienostelua.

Onnea yritykseen :o

Share this post


Link to post
Share on other sites
201536

Haa, sain pistettyä ilman että jumahti neulaan. Pistin kyllä potilasparkaa kunnon sukkapuikkoneulalla :) Sekoitusvaiheessa meinasi kyllä paine pullossa käydä melko suureksi, mutta onneksi sain ilman sen suurempia räjähdyksiä tökötin vedettyä ruiskuun. Pari kertaa on kyllä nähty hienoja Pendysinillä koristeltuja seiniä, nyt niiltä onneksi vältyttiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sistah

No niin, olisinpa lukenut tämän ensin - jos olisi vaikka auttanut - täällä on nyt hieno pendysinin valkoisella lumisateella koristeltu hoitaja, rinnukset ja silmälasit erityisesti pilkutettu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...