Jump to content

sijaisen vakinaistaminen


minttu82

Recommended Posts

Olen tehnyt työpaikassani vakituisen henkilön virkavapaa sijaisuutta. Nyt tuo vakituinen on irtisanoutunut ja paikka tullut avoimeen hakuun. Jos sattumalta saisin paikan niin voiko minulla olla koeaika, vaikka olen tehnyt kyseistä tointa 1 v 2 kk?? Työpaikassani on kyllä ollut tapana ottaa vakituiset ulkopuolelta ja sitten kitistään kun ei ole sijaisia...!!!

Link to post
Share on other sites

Työpaikassani on kyllä ollut tapana ottaa vakituiset ulkopuolelta ja sitten kitistään kun ei ole sijaisia...!!!

Näin tehdään, kun oletetaan, että sijaiset pysyvät ja saadaan henkilökuntaa lisää, kun vakituiset palkataan ulkopuolelta. Tulos: Sijaiset kokevat, että heitä ei arvosteta, poistuvat, sana kiertää, ja sijaisia ei saada, ja henkilökunta vähenee - vakipaikkoihin kun kuitenkin tavallisesti joku saadaan. Sometimes simple as that.

Link to post
Share on other sites

Joo näin tehdään, mutta sen olen päättänyt että jos en paikkaa saa niin siihen taloon en enää astu hakekoon työntekijänsä muualta!!!

Link to post
Share on other sites

mun mies on tehny äitiysloma/hoitovapaasijaisuutta melkein 3 vuotta, nyt tää ihminen, jota hän sijaistaa, on sanoutunut irti ja eilen oli oh sanonut, että ottaa mun miehen vakinaiseksi siihen tilalle.joskus näinkin onnellisesti.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Rekisteröidy yhteisöömme

    Tervetuloa joukkoon!

×
×
  • Create New...