Jump to content
MAINOS

Arkipyhävapaako muka


Tepate

Recommended Posts

Pikkasen sapettaa! Sain uuden listan käteeni ja hups, loppiaisesta tuleva ns. ylimääräinen vapaa olikin sitten nätisti vähennetty tunti tunnilta muista vuoroista. Ja näin kuulemma voi tehdä, kun tunnit ratkaisee, ei vapaapäivien määrä.

Olihan siellä pari klo 13:sta poistumistakin. Haluampa nähdä miten se käytännössä toimii kun iltavuoro tulee 13.15 ja 13.30 ja rapsan saa pitää se toinen ja listan mukaan monena päivänä aamussa toisena on kouluttamaton, joka ei halua sitä tehdä. Hah-hah, sekunttiakaan en ylitöitä seuraavassa listassa tee, kun niitä ei enää mistään päivästä edes voi takaisin nipistää ja "vajaalla" listalla ne menevät lisätyöksi.

Että hyvää joulua vaan!    angry.png

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

perkules, oon tätä koettanut nyt pohtia lisää ja ettiä tietoa, mutta en mitään selkeetä vastausta ole mistään löytäny.

Tuntuu vaan, ettei tämä voi olla oikein vai onko todella näin hölmöjä päätöksiä joskus jossain tehty. Miksi minun pitäisi luopua ylimääräisestä lakiin(?) kirjoitetusta vapaapäivästä, kun sitä ei tee esim. osastonhoitajakaan? Ei hän varmasti tule arkipyhänä töihin ja vähennä niitä tunteja sitten muista päivistä.. V***u, kai se on ruvettava etsimään työpaikkaa, jossa "normaalit" työajat ma-pe 8.00- 16 ja aina vkl:t vapaat ja arkipyhät.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...