Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

OldOne

HUS muistaa työntekijöitään venymisestä pandemian takia

Recommended Posts

OldOne

HUS HYKS medisiininen tulosyksikkö haluaa muistaa työntekijöitään pandemian vuoksi. Meilläkin päivystysalueella vedettiin pahimmat ruuhkat normi- tai vajaamiehityksellä, porukka teki pitkää päivää, vaihtoi vuoroja jne. Tästä kiitoksena HUS haluaa tarjota meille oikein pandemia kakkukahvit! Oh-hoh, kyllä nyt kelpaa. Tämä työnantajan hieno huomionosoitus työntekijöidensä venymisestä toi mieleeni tuon Lapinlahden Lintujen vanhan sketsin:

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Satu

Ai saatana että repesin  :nauraa: Muistahan Osku nauttia kahveista oikein saparon mitalla!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Söppe

Noi on niin legendaarisia. Kiitos O päivän pelastuksesta. Nyt ei vituta enää!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Pöllö

Onnex on työnantaja, joka tarjoaa kahvit lounaan ja kahvitauon yhteydessä, eikä kitise, jos ennen työaikaa keittää talon kahveista kahvit. Joka perjantai työnantaja myös tarjoaa pullaa, hedelmiä tms. Joulukukka tuli saatua, ja pyöreitä synttäreitä täytettäessä on saattanut palkkakuitissa näkyä ylimääräistä. Tehokkaimmilla työntekijöillä pientä palkanlisääkin.

No, hyvä, että talo tarjoaa edes joskus pullakahvit ja muistaa, vaikka joissain paikoissa päälle kaatuva kuorma ja työvuoromuutokset potilasmäärän kasvaessa tai työntekijöiden sairastuessa ovat voineet olla kohtalaisia. Pientä huomioimista toivoisi vain useammin, pienemmistäkin asioista kuin maailmanlaajuisista pandemioista, sekä työntekijän huomioimista ja esim. hänen perusoikeuksiensa kunnioittamista, inhimillisestä kohtelusta puhumattakaan. Tulokset näkyvät meillä sitoutumisena, parempana olona, pomon kunnioittamisena, joskus joustavuutena, jaksamisena, asiakaspalveluna, kohtalaisesti myös keikkalaisia on ollut saatavilla, tänä vuonna on toki käynyt ainakin kaksi kertaa, ettei ole meinannut vuokrafirmasta nopealla varoitusajalla löytyä... Kumma kyllä, kun työkuorma pysyy tavallisesti varsin siedettävällä tasolla, ruokatauot sun muut ovat todella pidettävä asia, niin...

Ei se työhyvinvointi, tehokkuus, jaksaminen sun muut löydy ihan vain sillä, että monumentaalisimmissa tapahtumissa heitetään kahvikuppi ja pulla - rivien välissä vihjataan, miten "paljon" maksaa moinen tarjoilu isolle henkilökunnalle. Ei, ei.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
ambul-anssi

Jossain päin palkitaan venyminen lomautuksilla joten kakkukahvit on jo aika paljon enemmän  ;)

Kunnanvaltuusto päätti että ne jotka ei ota itse palkattomia vapaita niin lomautetaan...

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...