Jump to content
MAINOS

HUS muistaa työntekijöitään venymisestä pandemian takia


OldOne

Recommended Posts

HUS HYKS medisiininen tulosyksikkö haluaa muistaa työntekijöitään pandemian vuoksi. Meilläkin päivystysalueella vedettiin pahimmat ruuhkat normi- tai vajaamiehityksellä, porukka teki pitkää päivää, vaihtoi vuoroja jne. Tästä kiitoksena HUS haluaa tarjota meille oikein pandemia kakkukahvit! Oh-hoh, kyllä nyt kelpaa. Tämä työnantajan hieno huomionosoitus työntekijöidensä venymisestä toi mieleeni tuon Lapinlahden Lintujen vanhan sketsin:

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ai saatana että repesin  :nauraa: Muistahan Osku nauttia kahveista oikein saparon mitalla!

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.

Link to comment
Share on other sites

Noi on niin legendaarisia. Kiitos O päivän pelastuksesta. Nyt ei vituta enää!

Ei tässä kädestä suuhun elämisessä haittaa muu kuin tuo käden pienuus ja suun suuruus. Mutta kutsumusta löytyy!

Link to comment
Share on other sites

Onnex on työnantaja, joka tarjoaa kahvit lounaan ja kahvitauon yhteydessä, eikä kitise, jos ennen työaikaa keittää talon kahveista kahvit. Joka perjantai työnantaja myös tarjoaa pullaa, hedelmiä tms. Joulukukka tuli saatua, ja pyöreitä synttäreitä täytettäessä on saattanut palkkakuitissa näkyä ylimääräistä. Tehokkaimmilla työntekijöillä pientä palkanlisääkin.

No, hyvä, että talo tarjoaa edes joskus pullakahvit ja muistaa, vaikka joissain paikoissa päälle kaatuva kuorma ja työvuoromuutokset potilasmäärän kasvaessa tai työntekijöiden sairastuessa ovat voineet olla kohtalaisia. Pientä huomioimista toivoisi vain useammin, pienemmistäkin asioista kuin maailmanlaajuisista pandemioista, sekä työntekijän huomioimista ja esim. hänen perusoikeuksiensa kunnioittamista, inhimillisestä kohtelusta puhumattakaan. Tulokset näkyvät meillä sitoutumisena, parempana olona, pomon kunnioittamisena, joskus joustavuutena, jaksamisena, asiakaspalveluna, kohtalaisesti myös keikkalaisia on ollut saatavilla, tänä vuonna on toki käynyt ainakin kaksi kertaa, ettei ole meinannut vuokrafirmasta nopealla varoitusajalla löytyä... Kumma kyllä, kun työkuorma pysyy tavallisesti varsin siedettävällä tasolla, ruokatauot sun muut ovat todella pidettävä asia, niin...

Ei se työhyvinvointi, tehokkuus, jaksaminen sun muut löydy ihan vain sillä, että monumentaalisimmissa tapahtumissa heitetään kahvikuppi ja pulla - rivien välissä vihjataan, miten "paljon" maksaa moinen tarjoilu isolle henkilökunnalle. Ei, ei.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

Jossain päin palkitaan venyminen lomautuksilla joten kakkukahvit on jo aika paljon enemmän  ;)

Kunnanvaltuusto päätti että ne jotka ei ota itse palkattomia vapaita niin lomautetaan...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...