Jump to content
MAINOS
 •  

  Yksityissektorille neuvottelutuloksia

  Hoitajat.net
  Kuvituskuva: Envato

  Yksityisen terveyspalvelualan sekä sosiaalipalvelualan työehtosopimuksista on saavutettu neuvottelutulokset tällä viikolla. Neuvottelutuloksen sisältöjä ei avata tai kommentoida julkisesti ennen kuin liittojen hallinnot ovat käsitelleet asiaa. Liittojen hallinnot käsittelevät neuvottelutuloksen tämän viikon aikana. 

  Terveyspalvelualan neuvottelut aloitettiin tammikuussa. Neuvotteluja vauhdittaakseen liitot julistivat Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n toimipisteisiin ja työpaikoille ylityö- ja vuoronvaihtokiellon 17. kesäkuuta. Kielto päättyi neuvottelutuloksen myötä 23.6.2020 kello 9:00.

  Sosiaalipalvelualan neuvottelut aloitettiin tammikuussa. Neuvotteluja vauhdittaakseen liitot julistivat sopimusalalle ylityö- ja vuoronvaihtokiellon 18. kesäkuuta. Kielto päättyi neuvottelutuloksen myötä 24.6.2020 klo 9.00.

  Asiasta kertoivat SuPer, Tehy ja ERTO tiedotteessaan.


  User Feedback

  Recommended Comments

  Guest BYE BYE

  Posted

  Jos yksityisen palkat ja lomat ei lähene reippaasti kunta-alan palkkoja ja lomia, yksityinen puoli saa alkaa taikoa uusia hoitajia irtisanoutuvien tilalle. Naurettavuuden huippu olisi jos samat korotukset saadaan...

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Molemmat paikat nähneenä ja kokeneena, sopimus joka tehtiin, on aikas hyvä. Olen tyytyväinen. Pitää laskea muutakin kuin palkka, lomat, esim. työvaatteet. Yksityisellä puolella useimmiten työnantaja maksaa työvaatteet sekä niiden huollon ( pesut). Kunnalllisella puolella varsinkin kotihoidossa, saat juosta omissa vaatteissa, jotka olet itse maksanut, ja saat pestä niitä omalla ajallasi ja maksaa siitäkin kulut..

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Guest Pettynyt

  Posted

  Tulos oli lähinnä loukkaus.

  Ei muuta kuin opiskelemaan uutta alaa... 

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.