Jump to content
MAINOS
 •  

  Vuoden bionalyytikko on valovoimainen, opiskelijoiden arvostama opettaja

  Hoitajat.net

  Suomen Bioanalyytikkoliitto ry on valinnut vuoden bioanalyytikoksi Oulun AMK:n opettajan Katja Nummilinnan. Hän on opiskelijoidensa arvostama bioanalytiikan tutkintolinjan opettaja.

  Opiskelijoiden mukaan hänen tunnit ovat opettavaisia ja hyvin järjestettyjä. Hän tekee työtä koko sydämellä ja on todella kannustava opiskelijoita kohtaan. Kun keväällä siirryttiin lähiopetuksesta etäopetukseen koronan vuoksi, hänen tuntiensa taso pysyi laadukkaana ja hän venyi hienosti uusiin opetustyyleihin.

  – Me tarvitsemme myös tulevaisuudessa tällaisia innostavia ja ammattitaitoisia opettajia, jotta bioanalyytiikan koulutus pysyy korkealla tasolla. Siitä syystä Katja ansaitsee olla vuoden 2020 bioanalyytikko, toteaa Bioanalyytikkoliitto tiedotteessaan.

  Nummilinna on työskennellyt aiemmin Raahen aluesairaalan laboratoriossa sekä Kansanterveyslaitoksella (nyk. THL) kansainvälisessä rokotetutkimuksessa apulaistutkijana. Oulun ammattikorkeakoululla hän aloitti vuonna 2017. Hän on myös aktiivinen järjestötoimija.


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.