Jump to content
 •  

  Terveystalo kiittää tuhansia etulinjan työntekijöitään 500 euron ylimääräisellä palkkiolla

  Hoitajat.net

  Terveystalo maksaa etulinjan henkilöstölleen 500 euron ylimääräisen palkkion kiitoksena hyvästä työstä poikkeuksellisena koronavuotena.  

  - Terveystalolaiset ovat tehneet maaliskuusta alkaen töitä koronan etulinjassa joka päivä – vastaanotoilla, sairaaloissa, laboratorioissa, flunssaklinikoilla, testauslinjoilla. Öin ja päivin, tarpeen vaatiessa tuulessa ja tuiskussa. Jokainen 5,9 miljoonasta asiakaskäynnistä Terveystalossa ovat omalta osaltaan tukeneet ihmisten terveyttä ja auttaneet yhteiskunnan pitämisessä toimintakykyisenä tänä poikkeuksellisena vuotena, toimitusjohtaja Ville Iho sanoo.  

  - Meihin on voinut luottaa, olemme olleet tilanteen tasalla ja usein sen edellä. Olemme kasvattaneet asiakkaidemme luottamusta ja tehneet vaikeissa olosuhteissa hyvää tulosta. Tänä vuonna tuloksiin pääseminen on vaatinut poikkeuksellista sisua, ja jokainen joukkueemme jäsen ansaitsee erityisen ison kiitoksen. 

  Ylimääräinen palkkio maksetaan noin 5 000 terveystalolaiselle. Kyseessä on sivukuluineen yhteensä 3 miljoonan euron investointi. 


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...