Jump to content
MAINOS

Terveydenhuoltoala sai oman "TripAdvisorin" - mistä löytyy viiden tähden terveysasema?


Hoitajat.net
 Share

Kuvakaappaus eSairaala.fi

Helmikuussa julkaistu eSairaala.fi -palvelu sisältää asiakkaiden ja ammattilaisten näkemyksiä julkisten toimijoiden tuottamista terveydenhuoltopalveluista. eSairaalassa otetaan kantaa mm. palvelujen laatuun, jonotusaikoihin ja asiakaspalvelun tasoon. Palvelusta löytyy myös avoin palautemahdollisuus, jonka kautta asiakas voi tuoda yksityiskohtaisesti esiin omat näkemyksensä saamastaan palvelusta.

eSairaala.fi on kaikille avoin ja siihen liittyminen on veloituksetonta. Terveydenhuoltoalan toimijoille eSairaala tarjoaa paikan markkinoida omia palveluitaan sekä väylän saada palautetta ja kehittää palvelujaan. Havainnollistavaa aineistoa ovat asiakkaiden antamat sanalliset arviot. Arvion jättäminen ei vaadi kirjautumista, sen voi tehdä nimellä tai anonyymisti, mutta arviot moderoidaan ennen julkaisua.

eSairaala-palvelun kehittämisen tukena on toiminut laaja sote-alan osaajajoukko ja neuvonantajaryhmään kuuluu keskeisiä sote-vaikuttajia. Kaikkia yhdistää vilpitön tahto edistää läpinäkyvyyttä ja näin parantaa muun muassa alan raportointia ja resurssien hallintaa. Tekes on mukana rahoittamassa palvelua.

Tutustu palveluun osoitteessa www.esairaala.fi

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...