Jump to content
 •  

  Terveydenhoitajaliitto aloittaa työtaistelun

  Hoitajat.net
  Kuvituskuva: Envato

  Terveydenhoitajaliitto aloittaa ylityö- ja vuoronvaihtokiellon keskiviikkona 26.9.2018 kello 6.00 ja se päättyy perjantaina 28.9.2018 klo 23.59. Asiasta kerrotaan liiton tiedotteessa.

  Ylityö- ja vuoronvaihtokieltoa ovat velvollisia noudattamaan Terveydenhoitajaliiton jäsenet, jotka työskentelevät työsopimussuhteessa kunnissa ja kuntayhtymissä (Kuntatyönantajat KT) ja yksityisellä Terveyspalvelualalla (Hyvinvointialan liitto).

  Terveydenhoitajaliitto vastustaa maan hallituksen suunnitelmia helpottaa työntekijöiden yksilöperusteista irtisanomista alle 20 hengen yrityksissä. Tämä toimenpide on poliittinen työtaistelu ja mielenilmaus, joka kohdistuu maan hallituksen edellä mainittuja suunnitelmia vastaan.

  Terveydenhoitajia työskentelee myös pienissä terveysalan ja sosiaalialan yrityksissä. Terveydenhoitajaliiton mielestä on tärkeää puolustaa myös pienemmissä yrityksissä työskentelevien työsuhdeturvaa. Tulevaisuudessa mahdollisen maakunta- ja soteuudistuksen toteuduttua terveydenhoitajat voivat yhä useammin työskennellä pienissä terveydenhuollon ja sosiaalialan yrityksissä.

  Aiemmin SuPer ja Tehy ilmoittivat vastaavista toimenpiteista: https://hoitajat.net/ajankohtaista/hoitajajärjestöt-aloittavat-työtaistelun-r672/


  User Feedback

  Recommended Comments  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...