Jump to content
MAINOS
 • Tehyn ammattiosasto jatkaa työtaistelua Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriissä


  Hoitajat.net
   Share

  Tehy PPSHP:n ammattiosaston julistama työtaistelu Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä jatkuu. Tehy PPSHP on päättänyt jatkaa 13.9. alkanutta ylityö- ja vuoronvaihtokieltoa 4.10.2021 saakka. 

  Työtaistelun taustalla on hälytysrahakorvauksen korotuksen loppuminen 13. syyskuuta. Korvauksiin ei ole tulossa korotuksia, vaan hälytysrahakorvauksia jopa lasketaan. Työtaistelulla ammattiosasto haluaa vauhdittaa työnantajan halukkuutta ryhtyä konkreettisiin toimiin, joilla parannetaan työvoiman saatavuutta.

  Ammattiosaston mukaan ylityö- ja vuoronvaihtokielto on vaikuttanut sairaanhoitopiirin toimintaan, esimerkiksi leikkaussaleja on suljettu ja vapautuneita aikoja jätetty täyttämättä.

  Kiellon piirissä ovat työsopimussuhteiset ammattiosaston jäsenet. Ylityö- ja vuoronvaihtokiellon aikana hoitajat tekevät töitä normaalisti ennalta suunniteltujen työvuorolistojen mukaisesti, eli ylityötä ei tehdä ja työvuoroja vaihdeta. Kielto koskee kaikkea ylimääräistä työtä, myös sairaanhoitopiirissä käytössä olevaa sisäistä keikkatyötä.

  Lähde: Tehy PPSHP

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  MAINOS
×
×
 • Create New...