Jump to content
MAINOS
 •  

  Suojavisiireitä suomalaisille hoivakodeille – ”Tulivat tarpeeseen"

  Hoitajat.net
  Hoivakodeissa ilahduttiin lahjoituksesta.

  Usean keskisuomalaisen yrittäjän yhteisellä tempauksella kerättiin 60 000 euroa, joilla hankittiin suojavisiirejä lahjoitettavaksi hoivakodeille ympäri Suomen. Yrittäjien tempauksen taustalla on huoli ikääntyvien vanhusten turvallisuudesta korona-aikana sekä halu tehdä poikkeusaikana konkreettinen hyvä teko.

  Suojavisiirit on ensisijaisesti tarkoitettu ympärivuorokautisen hoivan hoitohenkilökunnan käyttöön. Jaettavien suojavisiirien määrä oli rajoitettu, mutta niitä pyrittiin toimittaa mahdollisimman laajalle joukolle. Vanhustyön keskusliiton kautta visiirejä toimitettiin reilu sataan hoivakotiin, joissa visiirit toimivat ensiapuna pahimpaan tarpeeseen.

  – Näyttävät oikein hyvältä ja laadukkailta, kertoi yksi visiirejä saanut hoivakoti.

  Lahjoitetut suojavisiirit ovat korkealaatuisia ja sataprosenttisesti Suomessa valmistettuja. Ne on tehnyt 4M Suomi. Visiirit voidaan pestä ja käyttää useaan kertaan. 

  Vanhustyön keskusliiton toiminnanjohtaja Anni Lausvaara pitää lahjoitusta merkittävänä.

  – Lahjoituksen vaikuttavuus on todella suuri, sillä suojavarusteista on vanhustenhuollossa huutava pula, Lausvaara kommentoi.

  Lahjoituksen saaneiden hoivakotien palautteista kuuluu kiitollisuus.

  – Tosi hieno asia! Idea upea ja toteutus tehokas, mutta ennen kaikkea tuote hyvä! Pyyteetön huolehtiminen ilahduttaa henkilöstöä! On ilahduttavaa huomata epäitsekäs toiminta.

  – Tuhannet kiitokset suojavisiireistä! Voit uskoa, että oli tyytyväistä porukkaa, kun vein ne tuonne hoitajille!

  – Olin positiivisesti yllättynyt määrästä, varsinkin kun ne ovat vielä pestäviä. Toki niitä paljon kuluukin päivän aikana, jos tautilanne iskisi, mutta kyllä tämä lahjoitus muutti tilannettamme oleellisesti paremmaksi.

  Hyväntekeväisyyttä tekeviä yrityksiä edustava Matti Perkkiö kertoo, että tempaus halutaan kohdistaa sinne, missä tarve on kovin.

  – Hoiva-alalla on suojavarusteista pulaa, ja on käynyt ilmi, että jotkut yrittävät rahastaa hengityssuojaimilla. Tämä on meidän vastaiskumme suojavälinekiskureille, Perkkiö taustoittaa.

  Suojavisiirit lahjoittavat yritykset ovat Asianajotoimisto Fenno, Joma Rakennus, Jyskän varastomyymälä, Kymppiremontit, LämpöYkkönen ja Trustmary.


  User Feedback

  Recommended Comments

  Hei minä olen lähihoitaja opiskelija mikä on suunitelma työharjoittelun suhteen tänä korona aikana

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.