Jump to content
 •  

  Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisterikoulutus jatkuu Helsingissä

  Hoitajat.net
  Vaasan yliopisto järjestää sosiaali- ja terveyshallintotieteiden maisteriohjelman Helsingissä yhdessä HUS:n kanssa. Ensimmäiset opiskelijat ohjelmaan otettiin syksyllä 2015. Kuva on maisteriohjelman avajaisista. Kuva: HUS

  Vaasan yliopiston sosiaali- ja terveyshallintotieteen oppiaine sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri ovat solmineet jatkosopimuksen, joka koskee Helsingissä järjestettävää sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelmaa. Ensimmäiset opiskelijat ohjelmaan otettiin vuonna 2015.

  Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelman tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveysalan hallinnollista, taloudellista ja johtajaosaamista sekä esimiesvalmiuksia. Kaksivuotinen maisteriohjelma valmentaa opiskelijoita ymmärtämään ja käsittelemään sosiaali- ja terveyspalveluiden johtamisen ja talouden kompleksisia kysymyksiä sekä perehdyttää palvelujen kehittämiseen asiakkaiden tarpeiden ja palveluiden vaikuttavuuden näkökulmasta.

  Koulutus toteutetaan Helsingissä ja se johtaa hallintotieteiden maisterin tutkintoon. Tutkinto mahdollistaa sijoittumisen sosiaali- ja terveydenhuollon monipuolisiin ja vaativiin johtamistehtäviin.

  Maisteriohjelmaan on valittu yhteensä 60 opiskelijaa ja ensimmäiset maisterit ovat valmistuneet kesäkuussa 2017.

  – Kiinnostus ohjelmaa kohtaan on ollut laajaa ja keskimäärin 10 prosenttia hakijoista on tullut valituksi. Erittäin positiivisten kokemusten perusteella Vaasan yliopisto sekä HUS ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä, sanovat maisteriohjelman johtaja, professori Pirkko Vartiainen Vaasan yliopistosta sekä hallintoylihoitaja Kaarina Torppa HUS:lta.

  Seuraava maisterihaku on syyskuussa 2018 ja sen jälkeen on vielä kolme sisäänottoa, joissa kussakin valitaan 20 opiskelijaa.


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...