Jump to content
MAINOS
 • Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisterikoulutus jatkuu Helsingissä


  Hoitajat.net
   Share

  Vaasan yliopisto järjestää sosiaali- ja terveyshallintotieteiden maisteriohjelman Helsingissä yhdessä HUS:n kanssa. Ensimmäiset opiskelijat ohjelmaan otettiin syksyllä 2015. Kuva on maisteriohjelman avajaisista. Kuva: HUS

  Vaasan yliopiston sosiaali- ja terveyshallintotieteen oppiaine sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri ovat solmineet jatkosopimuksen, joka koskee Helsingissä järjestettävää sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelmaa. Ensimmäiset opiskelijat ohjelmaan otettiin vuonna 2015.

  Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelman tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveysalan hallinnollista, taloudellista ja johtajaosaamista sekä esimiesvalmiuksia. Kaksivuotinen maisteriohjelma valmentaa opiskelijoita ymmärtämään ja käsittelemään sosiaali- ja terveyspalveluiden johtamisen ja talouden kompleksisia kysymyksiä sekä perehdyttää palvelujen kehittämiseen asiakkaiden tarpeiden ja palveluiden vaikuttavuuden näkökulmasta.

  Koulutus toteutetaan Helsingissä ja se johtaa hallintotieteiden maisterin tutkintoon. Tutkinto mahdollistaa sijoittumisen sosiaali- ja terveydenhuollon monipuolisiin ja vaativiin johtamistehtäviin.

  Maisteriohjelmaan on valittu yhteensä 60 opiskelijaa ja ensimmäiset maisterit ovat valmistuneet kesäkuussa 2017.

  – Kiinnostus ohjelmaa kohtaan on ollut laajaa ja keskimäärin 10 prosenttia hakijoista on tullut valituksi. Erittäin positiivisten kokemusten perusteella Vaasan yliopisto sekä HUS ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä, sanovat maisteriohjelman johtaja, professori Pirkko Vartiainen Vaasan yliopistosta sekä hallintoylihoitaja Kaarina Torppa HUS:lta.

  Seuraava maisterihaku on syyskuussa 2018 ja sen jälkeen on vielä kolme sisäänottoa, joissa kussakin valitaan 20 opiskelijaa.

   Share

  MAINOS

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...