Jump to content
 •  

  Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisterikoulutus jatkuu Helsingissä


  Hoitajat.net

  Vaasan yliopisto järjestää sosiaali- ja terveyshallintotieteiden maisteriohjelman Helsingissä yhdessä HUS:n kanssa. Ensimmäiset opiskelijat ohjelmaan otettiin syksyllä 2015. Kuva on maisteriohjelman avajaisista. Kuva: HUS

  Vaasan yliopiston sosiaali- ja terveyshallintotieteen oppiaine sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri ovat solmineet jatkosopimuksen, joka koskee Helsingissä järjestettävää sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelmaa. Ensimmäiset opiskelijat ohjelmaan otettiin vuonna 2015.

  Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelman tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveysalan hallinnollista, taloudellista ja johtajaosaamista sekä esimiesvalmiuksia. Kaksivuotinen maisteriohjelma valmentaa opiskelijoita ymmärtämään ja käsittelemään sosiaali- ja terveyspalveluiden johtamisen ja talouden kompleksisia kysymyksiä sekä perehdyttää palvelujen kehittämiseen asiakkaiden tarpeiden ja palveluiden vaikuttavuuden näkökulmasta.

  Koulutus toteutetaan Helsingissä ja se johtaa hallintotieteiden maisterin tutkintoon. Tutkinto mahdollistaa sijoittumisen sosiaali- ja terveydenhuollon monipuolisiin ja vaativiin johtamistehtäviin.

  Maisteriohjelmaan on valittu yhteensä 60 opiskelijaa ja ensimmäiset maisterit ovat valmistuneet kesäkuussa 2017.

  – Kiinnostus ohjelmaa kohtaan on ollut laajaa ja keskimäärin 10 prosenttia hakijoista on tullut valituksi. Erittäin positiivisten kokemusten perusteella Vaasan yliopisto sekä HUS ovat päättäneet jatkaa yhteistyötä, sanovat maisteriohjelman johtaja, professori Pirkko Vartiainen Vaasan yliopistosta sekä hallintoylihoitaja Kaarina Torppa HUS:lta.

  Seuraava maisterihaku on syyskuussa 2018 ja sen jälkeen on vielä kolme sisäänottoa, joissa kussakin valitaan 20 opiskelijaa.


  OSALLISTU KESKUSTELUUN

  Keskustelu

  Recommended Comments

  Kukaan ei ole vielä kommentoinut.  Vieras
  Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
  Lisää kommentti

  ×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  AJANKOHTAISTA

  Foorumilla keskustellaan

×