Jump to content
 •  

  Soili Partaselle Vanhustyön johtajan tunnustuspalkinto

  Hoitajat.net
  Kuva: Pasi Autio

  Porvoolainen Soili Partanen on saanut tänä vuonna La Carita –säätiön tehyläisen Vanhustyön johtajan tunnustuspalkinnon. Palkinto luovutettiin tänään Tehyn järjestämässä Parasta aikaa -tapahtumassa Finlandia-talolla.

  Partanen toimii Porvoon vanhus- ja vammaispalveluiden johtajana. Hän on aiemmin työskennellyt lähihoitajana, sairaanhoitajana, osastonhoitajana, opetustehtävissä, vanhustenhuollon kehittämispäällikkönä, vanhainkodin johtajana ja kotihoidon johtajana.

  Partanen on kehittänyt merkittävällä tavalla ikäihmisten palveluita. Hän on sujuvoittanut hoitoketjuja, kehittänyt palveluohjausta ja kotiin vietävää kuntoutusta. Hän on kehittänyt geriatristen lääkäripalveluiden toteuttamista, kotihoidon henkilöstön resurssoinnin ohjausjärjestelmää sekä ollut keskeinen henkilö toteutettaessa maakunnallista toimintamallia hallituksen kärkihankkeeseen ikäihmisten kotihoidosta ja omaishoidon kehittämisestä.

  Soili Partanen on myös kehittänyt pitkäjänteisesti henkilöstön työhyvinvointia. Hänet tunnetaan henkilöstöä arvostavana, helposti lähestyttävänä, kuuntelevana ja oikeudenmukaisena johtajana. Hän on myös toiminut Tehyn ammattiosaston puheenjohtajana, hallitusaktiivina ja ammattiosaston jäsenenä.

  La Carita -säätiö on jakanut vuodesta 2002 alkaen tunnustuspalkintoja hyvää vanhustyötä tekeville työryhmille. Tänään myönnetty tehyläisen vanhustyön johtajan tunnustuspalkinto jaettiin viidennen kerran. Ko. palkinto jaettiin ensimmäistä kertaa vuonna 2011. 

  La Carita -säätiön tarkoituksena on edistää vanhusten ja ikääntyvien hyvinvointia Suomessa:
  http://www.lacarita.fi


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...