Jump to content
 •  

  Sisällöntuottajia haussa


  Hoitajat.net

  Haluatko tavoittaa monituhatpäisen hoitoalan osaajajoukon? Olemme parhaillaan rekrytoimassa blogaajia hoitajat.netiin ja hoitoalan verkkokoulutuspalvelu Skholen alustoille.

  Tavoittelemme mahdollisimman monipuolista edustusta hoitoalan ammattilaisia ja opiskelijoita kertomaan, miten alan ajankohtaiset (erityisesti koulutukseen liittyvät) asiat näkyvät omassa elämässä & mitä niistä pitäisi ajatella! Hoitajat.net -yhteisön parista uskomme löytyvän alan osaajia, joilla on sanottavaa.

  Työstä saa rahallisen korvauksen sopimuksen mukaan, ja tarjoamme sisällöntuotantokoulutusta sekä tuemme alan tapahtumiin osallistumista. Blogaustahti muutama postaus / kk. 

  Jos kiinnostuit, kommentoi alle mistä näkökulmasta haluaisit kirjoittaa, oma alasi ja uravaiheesi (opiskelija/työelämässä/eläkkeellä jne.). Jos sinulla on jo oma blogi tai julkinen sometili, linkkaa siihen!


  OSALLISTU KESKUSTELUUN

  Keskustelu

  Recommended Comments  Moi! Haluaisin kirjoittaa vastavalmistuneen lähihoitajan näkökulmasta, työskentelen tehostetussa palveluasumisessa intervallihoidon parissa. Aloitin talossa keikkalaisena, sitten oppisopimusopiskelijana ja nyt valmiina hoitajana. Asiaa ja sanomaa löytyy paljon, sitä saavat (ja joutuvat) työkaverit kuuntelemaan aina! Olen nuori, vasta 19-vuotias hoitajan alku mutta silti koen että olen syntynyt hoitajan kenkiin ja teen työtä intohimolla ja oppimishalu on kova. 

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Hoitsu vaan.

  Lähetetty

  Koulutukselta lähihoitaja,työssä vanhusten hoidossa.Siitä näkökulmasta halusain kertoa nykytilannetta.Alan koulutus on myllerryksessä,siitä ja sen näkyvyydestä kentällä on kerrottava paljon.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Hei! Olen 26-v bioanalyytikko (ammattinimikkeenä toimii vanhankalskea laboratoriohoitaja, joten toivon sopivan jengiin), työkokemusta on kertynyt laajasti omalta alaltani, töissä olen ollut n. nelisen vuotta. Tällä hetkellä vakiyökköilen pienehkössä keskussairaalassa, jossa olen 11 tuntia talon ainut labrahoitaja koko yön.

  Uskon labrajuttujen kiinnostavan muutakin hoitohenkilökuntaa, varsinkin sellaisten asioiden joissa sivutaan meille kaikille yhteisiä mielenkiinnonkohteita kuten hygienia, preanalytiikka, vieritestaus ja näytteenottoon liittyvät asiat. Olen työssäni huomannut ettei normihoitaja tiedä mitä me labrassa puuhaillaan, enkä haluaisi ihmisillä olevan labrasta  vain kuva siitä miten soittelemme ilkeyksissämme ja nipotamme pikkujutuista. Kaikkeen on syy ja se tähtää loppupeleissä siihen mikä meille kaikille on tärkeää: potilaan nopea, virheetön, turvallinen ja laadukas hoito.

   Näytteenoton lisäksi lähinnä sydäntäni ovat mikrobiologia, verensiirtoanalytiikka sekä peruslabratyö, joten asiaa niistä varmasti olisi luvassa. 

  Edit// spostini on rereep2@gmail.com

  Muokattu - Reep

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Hei. Työskentelen pääsääntöisesti ikäihmisten kanssa ja välillä tulee myös oltua mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kanssa. Asustelen lapissa, ikää on 21. Olen ajatellut, että lähtisin tekemaan suuntautumisen mielenterveys ja päihde puolelle. Sekä kirjoittaisin mielelläni keikkailuista, ikäihmisten kohtaamisesta ja siitä miten työpaikoissa otetaan vastaan uusia työntekijöitä ja miten ikäihmiset tai mt puolen asiakkaat ottavat nuoret hoitajat vastaan. Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2015 ja olen sen jälkeen ollut melkein koko ajan alan töissä. 

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Olen keski-ikäinen perushoitaja. Aloitin sis.teholta. Sen jälkeen vanhustehoitoa palvelutalossa ja vanhainkodissa. Nykyiset myllerrykset hoivaosastoilla yksi puheenaihe ja ergonomia sydäntä lähellä. Olen suorittanut ergonomuakortin ja niìtä asioita yritän nyt ohjailla vaivihkaa työtovereiden päähän.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Mansikka

  Lähetetty

  Hoivaajat huomenta :).               Olen juuri eläkkeelle jäävä sisätautien sairaanhoitaja AMK, joka olen tehnyt vaativaa saattohoitoa kymmenen vuotta syöpäpotilaiden ja toisen kymmenen vuotta erilaisten kipupotilaiden kanssa sekä akuuttia ja osastotyötä alussa... Minulla on mielestäni paljon annettavaa tuleville ja jo työssä oleville hoitajille kovan kokemukseni perusteella ja siksi, että toivoisin paremman palliatiivisen ja erityisesti hyvän kivun hoidon tavoittavan -kaikissa hoitolaitoksissa -potilaiden toiveet eikä vain muutamassa erikoisyksikössä Suomessa. Omaan myös tiimivetäjänä ja osastonhoitajan sijaisena sekä hygieniahoitajana näkökulmaa alan toimintaan ja sen sujuvuuteen. Vapaaehtoisten kouluttajana myös tietotaitoa löytyy.  Joten mielelläni vastailisin ja kommentoisin sekä yrittäisin auttaa kehittämään hoitajien arjessa jaksamista ja parantamaan hoitokäytäntöjä elämän ja vahvan ammatillisen työkokemukseni perusteella.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Heippa. Olen 36-vuotias lähihoitaja, tehnyt vammaistyötä kohta 10-vuotta. Kuinnostuksen kohteena ergonomia-asiat, vammaisten lasten, nuorten aikuisten, ja perheiden oikeudet, sekä työyhteisön hyvinvointi. Omassa työssäni työyhteisö on poikkeuksellisesti hyvin hetetogeeninen, ja tämä tuo oman positiivisen energiansa päivittäiseen työhön. 

  Myös muutokset Vammaispalvelulaissa mietityttävät, niin asiakaskuntaa, omaisia, kuin meitä työntekijöitä. 

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Hei! 

  Olen loppuvaiheen terveydenhoitajaopiskelija, joten sairaanhoitajien/terveydenhoitajien koulutus on hyvin tuoreessa muistissa! Aiemmalta ammatiltani lähihoitaja. Blogissa pystyn kirjoittamaan hyvät ja huonot puolet tämän päivän koulutuksesta että viiden vuoden takaista lähihoitajakoulutuksesta sekä esimerkiksi niiden eroista. Lisäksi pystyn blogiin tuomaan tietoa ja kokemusta työelämästä. Blogiin syntyy myös hyvin aiheita ja mielipiteitä myös erityisesti luokkakavereiltani, työkavereilta että hoitoalalla työskenteleviltä ystäviltäni. Olen tällä hetkellä äitiyslomalla, joten minulla on aikaa kirjoittaa blogiin. Siinä olisikin jo kirjoitettavaksi yksi aihe joka koskee monia: äitiys ja opiskelu tai esimerkiksi äitiys ja vuorotyö. 

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Olen lähihoitaja kotihoidossa. Kotihoito ollut nyt paljon pinnalla ja luulen, että voisin antaa lisää. Olen työskennellyt myös muualla vanhusten hoidossa sekä lasten parissa. Työkokemukseni on n.8vuotta. Minulla olisi myös kysymyksiä teille, joten olisiko mahdollista käydä näitö vaikka sähköpostitse? 

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Mustikka

  Lähetetty

  Oon lähihoitaja, joka työskentelee psykiatrisessa sairaalassa psykogeriatrisella osastolla. Lisäksi opiskelen sairaanhoitajaksi. Opiskelujen, työn ja perhe-elämän  yhteensovittamisen näkökulmasta tulisi kirjoiteltua. Opiskeluista saa töihin jatkuvasti uusia näkökulmia, mutta tulee myös kritisoitua välillä koulussa käytäviä asioita.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Sairaanhoitaja

  Lähetetty

  Heippa, 

  Olen 24-vuotias sairaanhoitaja pääkaupunkiseudulta. Työskentelen yksityisellä sektorilla, tällä hetkellä teen sairaanhoitajan vastaanottotyötä ja pienkirurgisia toimenpiteitä yhteistyössä lääkäreiden kanssa. Lisäksi toimin työyhteisöni lääke- ja ensiapuvastaavana. Ikääni nähden olen ehtinyt näkemään yksityisen sektorin eri hoitopaikkoja laajaltikin, mainittakoon lisäksi päivystys- ja leikkaussalityö. Huomaan kollegoiden ja muidenkin ihmisten olevan kiinnostuneita työstä yksityisellä sektorilla, siitä, miten työ poikkeaa julkisen sektorin toimista. Nyt lähestyvän sote uudistuksen myötä, tuo mielenkiinto ei ainakaan lopahda. 

  Meillä käy asiakkaita vauvasta vaariin, ja erilaiset potilastapaukset kiinnostavat minua. Monipuolinen ja haastava työ pitää mielen virkeänä! 

  Iloa työhön, ja aurinkoista kesää!

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Itse olen lähihoitaja, ollut valmiina ja työelämässä reilu vuoden verran. Opiskeluaikana kirjoitin (ensimmäistä) blogia oltuani vaihdossa, ja sen jälkeen olen aina kaivannut takaisin blogielämään. Olen pienestä pitäen kirjoittanut paljon, lisäksi työstän kirjaa joka kertoo hoitotyöstä. Ajatuksiani saan parhaiten ulos kynän ja näppäimistön kautta. Motivaatiota ja intoa siis löytyy. Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu sairaanhoitajaopinnot monimuototeutuksena, ja siitä kirjoittaminen onkin tarpeen, sillä hirveän vähän löytyy tietoa siitä, miten työ ja opiskelu yhdistetään käytännössä. Itselläni on ihan täysipäiväinen vuorotyö, joten opinnot olen suunntellut istuttaa siihen oheeseen. Haluan myös kirjoittaa hoitotyöstä sen todelliselta kantilta:sen, miten paljon teemme ja mitä omaiset eivät välttämättä näe.

  Linkki vaihdonaikaiseen blogiini:

  kianmatkapaivakirja.blogspot.com

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Olen 2015 vuonna valmistunut lähihoitaja, joka alotti viime syksynä opiskelemaan sairaanhoitajaksi, mutta olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Tulisin kirjottamaan miten yhdistää opiskelu ja perhe-elämä vastasyntyneen vauvan kanssa ja tulevaisuudessa kun vauva kasvaa miten se vaikuttaa opintojen kulkuun.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Riinasanni

  Lähetetty

  Olen 27 vuotias lähihoitaja. Valmistunut 2011 ensihoitajksi, (päivääkään sitä työtä tekemättä). Nyt tänä keväänä valmistuin mielenterveys ja päihdetyön lähihoitajaksi. Koulutuksen kävin oppisopimuksella omassa työssäni. Työkokemusta on 6 vuotta samalla työnantajalla ykstityisellä puolella, tehostetun palveluasumisen yksikössä ja mielenterveys- ja päihdeasukkaiden asumispalveluyksikössä. Vapaa-ajalla valokuvaan ja touhua kahden alle kouluikäisen lapsen kanssa. Blogini näkökulmana olisi hoitajan ruuhkavuodet. Kova tyttö olen selittämään asioita joten uskoisin että ei tuota ongelmia saada kirjallista tuotosta aikaan. 

  Kuvallista tuotosta löytyy instagramista @riinahama 

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  11 minuuttia sitten, Vieras: Hanna kirjoitti:

  Olen 2015 vuonna valmistunut lähihoitaja, joka alotti viime syksynä opiskelemaan sairaanhoitajaksi, mutta olen tällä hetkellä äitiyslomalla. Tulisin kirjottamaan miten yhdistää opiskelu ja perhe-elämä vastasyntyneen vauvan kanssa ja tulevaisuudessa kun vauva kasvaa miten se vaikuttaa opintojen kulkuun.

  Minuun voi olla yhteydessä jos kiinnostuitte aiheesta sähköpostitse

  haihaihanna@hotmail.com

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Heippa! Olen 25-vuotias sairaanhoitaja ja työskentelen yliopistollisessa keskussairaalassa. Valmistumisestani on aikaa 2,5 vuotta ja siitä saakka olen työskennellyt keuhko-osastolla. Minua kiinnostaa erityisesti valvontapotilaan hoitotyö ja vastuualueeni on osastomme valvontahuone. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni ja osastomme toimintaa. Hakeudun aktiivisesti koulutuksiin pysyäkseni ajan tasalla hoitotyössä. Kaipaan jatkuvasti uusia haasteita ja blogin kirjoittaminen olisi mukavaa ajatustyötä ja pohdintaa työn ohessa.

  Kertoisin omaa näkemystäni siitä, millainen nykypäivän hoitotyön koulutusohjelma on ja antaako se tarpeeksi valmiuksia työskennellä erikoissairaanhoidossa. Osastollamme pyritään kehittymään jatkuvasti ja tästä seuraa runsaasti muutoksia. Minulta löytyy kokemusta siitä, kuinka paljon uudistukset sekä erilaiset projektit kuormittavat hoitajia ja vievät aikaa itse potilastyöstä. Ne kuitenkin tulevat helpottamaan työtämme tulevaisuudessa. Teknologia uudistuu myös jatkuvasti ja meillä mobiilikirjauslaitteet ovat tulleet osaksi hoitotyötä. Laitteiden hyödyistä ja haitoista on ollut paljon keskustelua. Pinnalla on myös ollut, että joitain lääkäreiden toimenpiteitä siirrettäisiin hoitajille. Lisäksi voisin käsitellä blogissa esimerkiksi työssä jaksamista, omasta itsestä huolehtimista, työyhteisön tärkeyttä, potilaskohtaamisia, kouluttautumisen tärkeyttä, muutosmyönteisyyttä sekä potilasturvallisuutta.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Hei! Olen 36-vuotias anestesiahoitaja, työkokemusta alalta on n 14 vuotta. Anestesiahoitajana olen työskennellyt 12 vuotta. Kaikenlaista on tuona aikana ehtinyt tapahtua, kuolemaa ja syntymän ihmeitä on tullut nähtyä, silti ne koskettavat joka kerta yhtä paljon. Lapsen ensimmäinen rääkäisy ja vanhempien onnentunteet uudesta tulokkaasta ovat työn tähtihetkiä, samoin herttaisen mummelin/papan vilpitön kiitos hyvästä hoidosta lämmittää sydäntä pitkään. Työssäni ohjaan paljon opiskelijoita, joten näen läheltä millaiset eväät oppilaitos antaa opiskelijoille käytännön työhön. Käytännön kentällä on nykyään yhä suurempi vastuu opiskelijoiden opettamisesta kun oppilaitokset säästävät monissa asioissa. Toimin osastollani elvytysvastaavana ja siihen liittyen on tulossa uusia ja mielenkiintoisia koulutuksia syksyllä. Olen myös kahden pienen lapsen äiti, joten hektisen työelämän ja lapsiperhearjen yhteensovittamista käsiteltäisiin varmasti myös blogiteksteissäni.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: lähäri

  Lähetetty

  Hei olen 39v lähihoitaja ja työskentelen yksityisellä sektorilla mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetussa kuntoutuskodissa isolla työnantajalla seitsemättä vuotta. Työpaikassani on ollut paljon myllerryksiä omistajan vaihdoksen myötä ja asiat muuttuneet paljon äitiyslomani aikana. Olen kahden pienen lapsen äiti ja sivuaisin myös kolmivuorotyön ja lasten hoidon yhteensovittamisesta. Toimin työssäni opiskelijaohjaajana.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Hei,

  Olen 25vuotias lähihoitaja, kuntoutukseen erikoistunut ja kentällä kutsutaan "kuntohoitajaksi". Työskentelen akuutti&kuntoutusosastolla. Teen osin 'peruslähärin' työtä mutta myös kuntoutuspuolen hommia/tuuraan fysioterapeuttia. Koulutan ergonomiaa ja jalkautan kuntouttavaa hoitotyötä kentille. Nämä ovat tärkeitä asioita, ja trendikkäitäkin nyt hoitotyössä, ja aktiivisesti pyrin olemaan pinnalla asioista ja teen yhteistyötä eri tahojen kanssa aiheeseen liittyen.

   

  Olisin kiinnostunut kuulemaan bloggauksesta enemmän!

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Lomaileva opiskelija ☺️

  Lähetetty

  Zau🙋🏻 Täällä kirjoittelee +30vee nainen pääkaupunkiseudulta. Opiskelija elämää edessä vielä reilu 6kk ja sitten isona minusta tulee perustason ensihoitaja💪🏻 Eli kyseessä siis tällainen koulutuskokeilu. Loppu koulu on aika harkkapainotteista, löytyis 12vkoa piipaakyytiä ja 7vkoa päivystystä! Eli menoa ja meininkiä tiedossa😀 Toki kerkee viel puuduttaa pebaansa myö siellä koulunpenkillä.. Lapsia löytyy kotoa kolme kappaletta! Mielelläni jakaisin ajatuksiani mitä tänä päivänä on olla (mukamas) aikuinen,opiskelija,mutsi,vaimo ja mitä haasteita tää kombo pitää sisällään😏

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Lomaileva opiskelija ☺️

  Lähetetty

  2 minuuttia sitten, Vieras: Lomaileva opiskelija ☺️ kirjoitti:

  Zau🙋🏻 Täällä kirjoittelee +30vee nainen pääkaupunkiseudulta. Opiskelija elämää edessä vielä reilu 6kk ja sitten isona minusta tulee perustason ensihoitaja💪🏻 Eli kyseessä siis tällainen koulutuskokeilu. Loppu koulu on aika harkkapainotteista, löytyis 12vkoa piipaakyytiä ja 7vkoa päivystystä! Eli menoa ja meininkiä tiedossa😀 Toki kerkee viel puuduttaa pebaansa myö siellä koulunpenkillä.. Lapsia löytyy kotoa kolme kappaletta! Mielelläni jakaisin ajatuksiani mitä tänä päivänä on olla (mukamas) aikuinen,opiskelija,mutsi,vaimo ja mitä haasteita tää kombo pitää sisällään😏

  Minut tavoittaa vaiks täältä>> marjakiviharjuk@icloud.com ☺️

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Olen 28v. monimuotototeutuksena opiskeleva sairaanhoitaja, nyt ensimmäinen vuosi opintoja takana, kaksi ja puoli vuotta edessä. Työskentelen tehostetussa asumispalveluyksikössä muistisairaiden parissa. Näkökulmanani monimuotokoulutuksen ja itsenäisen opiskelun tuomat edut ja haasteet, sekä työn ja opiskelun yhteensovittaminen muun elämän kanssa.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Heihoi!

  Olen kohta 25v lähihoitaja Lahdesta ja tällä hetkellä työskentelen vanhusten hoivakodissa yksityisellä työnantajalla. 

  Työkokemusta löytyy vammaispuolelta niin autistien kuin lievästi ja vaikeasti kehitysvammaisten puolelta aina liikuntavammaisiin. Lisäksi on tullut testattua päiväkodintäti hommia, koulunkäyntiavustajaa, ohjaajaa vammaispuolella iltapäivätoiminnassa ja vanhustyötä niin osastoilla, kuin palveluasumisessa ja hoivakodeissa  

  Näin soteuudistuksen myötä olisi paljonkin sanottavaa. Olen tosi kantaaottava ja suorasanainen töissäkin, harvoin jään sanattomaksi ja uskallan tuoda omat mielipiteeni julki. 

  -08 vuodesta kun on alan töitä tehnyt, on aikamoisen muutoksen nähnyt ja joutunut kokemaan hoitoalalla, mikä herättää ajatuksia niin negatiivisessa, kuin positiivisessakin mielessä. 

  Bloggaaminen kiinnostaa kovasti ja koska hoitotyö on itselle kutsumus, olisi aiheesta paljon kerrottavaa, kommentoitavaa ja varmasti lukijoille annettavaa. :) 

  Somesta löytää instagramista @ellarwr ja sähköpostia voi/saa viskata -> ellarwr@gmail.com !

  Ihanaa kesää kaikille hoitsuille, ollaan me aika supereita <3

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  Kirjottaisin sairaanhoitajaopiskelijan näkökulmasta. Koulutuksen ja työelämän odotusten yhteensopivuudesta. Opiskelen toista vuotta turun amk:ssa ensimmäisessä digi sairaanhoitajaryhmässä.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille

  29-vuotias lähihoitaja, vanhustyöstä. Viimeiset pari vuotta mennyt henkilökohtaisissa kriiseissä lähipiirin sairastuessa ja tyttäreni menehdyttyä vaikean raskauteni päätteeksi. Työpaikkani yhtiöitettiin ja leikkuri iski työssäjaksamiseen.  

  Oli hetkiä kun kaikki tuntui kuolevan käsiini potilaista viherkasveihin. Pelotti palata töihin ja pelotti kohdata kuolemaa.

  Jokin veri sinne kuitenkin veti, ennen kuin äitiysloma ehti päättyä. Töissä tunsin oloni jälleen hyödylliseksi ja tärkeäksi. Hoitotyö tuntuu vaan kodilta. Tekisi mieli lähteä matkalle, tehdä jotain ihan muuta. Mutta kuka nyt kotiaan pystyisi jättämään.

   Aloitin tammikuussa jälleen työt ja samaan aikaan vanhustyön erikoisammattitutkinnon suorittamisen. Haaveissa on jatkokouluttautua edelleen.

  Haasteita opiskeluun, tuo vuorotyö, kaksi lasta, uusperhe, asuntosäästö projekti... Kirjoittamisesta on tullut nykyään minulle henkireikä. Kirjoitan henkilökohtaista blogia, sekä pöytälaatikkoon. Salaa haaveilen kirjan kirjoittamisesta ja tällä saraa haluaisin myös kehittyä. Kirjoitukseni käy synkistä vesistä arkipäivän komiikkaan humoristiseen sävyyn ihan mielentilasta riippuen. Hoitoala on myös usein näppäimistön alla, mutta usein jää kuitenkin julkaisematta... Olisiko nyt aika?

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille  Vieras
  Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
  Lisää kommentti

  ×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Ajankohtaista

  FOORUMILLA KESKUSTELLAAN


×