Jump to content
MAINOS
 • Sairaanhoitopiiri hyvään tulokseen, työntekijöille tuntuva bonus


  Hoitajat.net
   Share

  Pirkanmaan sairaanhoitopiirin taloudellinen tulos viime vuodelta on noin 3,5 miljoonaa euroa ylijäämäinen. Sairaanhoitopiirin hallitus päätti palkita henkilöstöä viime vuoden toiminnallisten ja taloudellisen tuloksen perusteella. Sairaanhoitopiirin työntekijät saavat huhtikuussa 200 euron kertapalkkion.

  Päätös ei koske Kuvantamis- ja apteekkiliikelaitosta eikä tytäryhtiöitä, joilla on erillinen palkitsemiskäytäntö. Myös Tays Hatanpään henkilöstön palkitsemisesta on erillinen ratkaisu, joka perustuu sopimukseen sairaalan siirtymisestä Tampereen kaupungilta Pirkanmaan sairaanhoitopiirille.

  Myös alkuvuoden 2018 tulos on ollut hyvä. Kahden ensimmäisen kuukauden tiedot osoittavat, että ennuste tästä vuodesta olisi selvästi ylijäämäinen. Kulut eivät ole kuitenkaan kasvaneet samassa suhteessa kuin tuloja muodostuu. THL:n tuottavuusvertailun perusteella Tampereen yliopistollinen sairaala onkin edelleen Suomen tuottavin yliopistosairaala. 

  Maksetaanko teillä bonuksia? Jätä kommentti.

   Share

  MAINOS

  User Feedback

  Recommended Comments

  Guest Näinhän se menee

  Posted

  Juu mainitsematta sh-piiriä, tulospalkkaukseen/ bonukseen tarvittavat tulokset saavutettiin, mutta kaikkien työntekijöiden hermoja kiristävä remonttirumba on vienyt kuulemma rahat, joten venymisestä saadaan kuulemma palkkioksi kehut ja ehkä jopa kakkuviipale 🍰😂👍🏻

  Link to comment
  Share on other sites

  Ei oo näkyny bonuksia 30 vuoteen ja aina on menny loistavasti ja joinakin vuosina todella loistavasti ....pieni yksityinen työnantaja .... nimimerkillä :liian kiltti ja tunnollinen

  Link to comment
  Share on other sites  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...