Jump to content
MAINOS

Sairaanhoitopiiri hyvään tulokseen, työntekijöille tuntuva bonus


Hoitajat.net
 Share

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin taloudellinen tulos viime vuodelta on noin 3,5 miljoonaa euroa ylijäämäinen. Sairaanhoitopiirin hallitus päätti palkita henkilöstöä viime vuoden toiminnallisten ja taloudellisen tuloksen perusteella. Sairaanhoitopiirin työntekijät saavat huhtikuussa 200 euron kertapalkkion.

Päätös ei koske Kuvantamis- ja apteekkiliikelaitosta eikä tytäryhtiöitä, joilla on erillinen palkitsemiskäytäntö. Myös Tays Hatanpään henkilöstön palkitsemisesta on erillinen ratkaisu, joka perustuu sopimukseen sairaalan siirtymisestä Tampereen kaupungilta Pirkanmaan sairaanhoitopiirille.

Myös alkuvuoden 2018 tulos on ollut hyvä. Kahden ensimmäisen kuukauden tiedot osoittavat, että ennuste tästä vuodesta olisi selvästi ylijäämäinen. Kulut eivät ole kuitenkaan kasvaneet samassa suhteessa kuin tuloja muodostuu. THL:n tuottavuusvertailun perusteella Tampereen yliopistollinen sairaala onkin edelleen Suomen tuottavin yliopistosairaala. 

Maksetaanko teillä bonuksia? Jätä kommentti.

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

Guest Näinhän se menee

Posted

Juu mainitsematta sh-piiriä, tulospalkkaukseen/ bonukseen tarvittavat tulokset saavutettiin, mutta kaikkien työntekijöiden hermoja kiristävä remonttirumba on vienyt kuulemma rahat, joten venymisestä saadaan kuulemma palkkioksi kehut ja ehkä jopa kakkuviipale 🍰😂👍🏻

Link to comment
Share on other sites

Ei oo näkyny bonuksia 30 vuoteen ja aina on menny loistavasti ja joinakin vuosina todella loistavasti ....pieni yksityinen työnantaja .... nimimerkillä :liian kiltti ja tunnollinen

Link to comment
Share on other sitesCreate an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...