Jump to content
 •  

  Sairaanhoitajaliitto kehitti vuorovaikutteisen oppimisympäristön sairaanhoitajille

  Hoitajat.net

  Suomen sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy ja oppimisjärjestelmiin erikoistunut Claned Oy kehittivät yhteistyössä vuorovaikutteisen oppimisympäristön sairaanhoitajille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. Uusi palvelu "Fiocare" tarjoaa sisältöä kliinisen hoitotyön, lähijohtamisen ja hoitotieteen alueilta. Tavoitteena on edistää näyttöön perustuvaa hoitotyötä, hoitotyön laatua ja nopeuttaa uusien asioiden käyttöönottoa.

  Pääsisältönä palvelussa ovat verkkokurssit, joita päivitetään terveysalan uutisilla. Kurssit sisältävät videoita, tekstejä, kuvia, grafiikkaa, tehtäviä ja tenttejä. Vuorovaikutteisessa oppimisympäristössä voi muodostaa ryhmiä ja keskustella muiden opiskelijoiden kanssa. Kaikkea materiaalia voi kommentoida sosiaalisen median tavoin.

  CLANED® on tekoälyteknologiaan pohjautuva digitaalinen oppimisympäristö. Kun opiskelija käyttää Clanedia oppimiseensa, järjestelmä kerää tietoa opiskelijan oppimisprosessista. Tietoa kertyy, kun opiskelija kirjoittaa, on yhteydessä toisiin opiskelijoihin, suunnittelee tai organisoi opiskeluaan. Claned tulee määrittelemään oppimisen kokonaan uudella tavalla.  

  Järjestelmän algoritmi prosessoi kaikki oppimisen vaiheet, analysoi siihen liittyvän tiedon ja tekee syvällisen analyysin oppimisesta. Analyysi koostuu suoriutumistuloksista, oppimistavoista, motivaatio-, tunne- ja stressitekijöistä. Käyttäjä voi hyödyntää suosituksia oppimismateriaaleista sekä saada vinkkejä samoja alueita opiskelevilta kavereilta. Järjestelmä esittelee analyysin sekä graafisessa että numeerisessa muodossa. CLANED® ratkaisee oppimisen ehkä keskeisimmän haasteen: käyttäjä oivaltaa, millainen oppija hän on ja mitkä tekijät vaikuttavat oppimistuloksiin.

  fiocare.sairaanhoitajat.fi


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...