Jump to content
MAINOS
 • Sairaanhoitajaliitto kehitti vuorovaikutteisen oppimisympäristön sairaanhoitajille


  Hoitajat.net
   Share

  Suomen sairaanhoitajaliiton koulutus- ja kustannusyhtiö Fioca Oy ja oppimisjärjestelmiin erikoistunut Claned Oy kehittivät yhteistyössä vuorovaikutteisen oppimisympäristön sairaanhoitajille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille. Uusi palvelu "Fiocare" tarjoaa sisältöä kliinisen hoitotyön, lähijohtamisen ja hoitotieteen alueilta. Tavoitteena on edistää näyttöön perustuvaa hoitotyötä, hoitotyön laatua ja nopeuttaa uusien asioiden käyttöönottoa.

  Pääsisältönä palvelussa ovat verkkokurssit, joita päivitetään terveysalan uutisilla. Kurssit sisältävät videoita, tekstejä, kuvia, grafiikkaa, tehtäviä ja tenttejä. Vuorovaikutteisessa oppimisympäristössä voi muodostaa ryhmiä ja keskustella muiden opiskelijoiden kanssa. Kaikkea materiaalia voi kommentoida sosiaalisen median tavoin.

  CLANED® on tekoälyteknologiaan pohjautuva digitaalinen oppimisympäristö. Kun opiskelija käyttää Clanedia oppimiseensa, järjestelmä kerää tietoa opiskelijan oppimisprosessista. Tietoa kertyy, kun opiskelija kirjoittaa, on yhteydessä toisiin opiskelijoihin, suunnittelee tai organisoi opiskeluaan. Claned tulee määrittelemään oppimisen kokonaan uudella tavalla.  

  Järjestelmän algoritmi prosessoi kaikki oppimisen vaiheet, analysoi siihen liittyvän tiedon ja tekee syvällisen analyysin oppimisesta. Analyysi koostuu suoriutumistuloksista, oppimistavoista, motivaatio-, tunne- ja stressitekijöistä. Käyttäjä voi hyödyntää suosituksia oppimismateriaaleista sekä saada vinkkejä samoja alueita opiskelevilta kavereilta. Järjestelmä esittelee analyysin sekä graafisessa että numeerisessa muodossa. CLANED® ratkaisee oppimisen ehkä keskeisimmän haasteen: käyttäjä oivaltaa, millainen oppija hän on ja mitkä tekijät vaikuttavat oppimistuloksiin.

  fiocare.sairaanhoitajat.fi

   Share

  MAINOS

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...