Jump to content
 •  

  Päijät-Hämeen keskussairaalan sairaala-apteekista löytyy Suomen modernein robotti

  Hoitajat.net
  Mega-Fixu -robotti

  Päijät-Hämeen keskussairaalan sairaala-apteekki on saanut uudet, modernit tilat. Keräilyvarastoautomaatti, Suomen modernein robotti, Mega-Fixu varastoi, keräilee ja inventoi suuren osan apteekin tuotteista.

  Ainutlaatuinen on myös automaattinen kuljetuslinjasto, joka kulkee laatikkopesukoneelta aina lähtevän tavaran pisteeseen ja sieltä edelleen valmiit lääkelaatikot jakautuvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden linjoille.

  - Olemme todella ylpeitä uusista tiloistamme, jotka mahdollistavat mm. lääkelogistiikan keskittämisen maakunnassa ja uusien palveluiden tarjoamisen asiakkaille, kertoo apteekkari Leena Riukka.

  Sairaala-apteekin tehtävänä on mahdollistaa lääkkeitä tarvitsevien tehokas, turvallinen ja taloudellinen lääkehoito tarjoamalla palveluja uuden hyvinvointiyhtymän yksiköille ja tietyissä tilanteissa suoraan potilaille.

  Päijät-Hämeen keskussairaalan sairaala-apteekissa työskentelee vuonna 2017 maakunnallisen yhdistymisen myötä apteekkarin lisäksi 4 proviisoria, 9 farmaseuttia, 12 osastofarmaseuttia (osa maakunnassa), 9 lääketyöntekijää ja 1 osastolääketyöntekijä.

  Lääketoimitusrivejä arvioidaan olevan yli 200 000, valmistuseriä yli 1000 ja solunsalpaajatoimitusrivejä lähes 15 000. Koneellisen annosjakelun annoksia valmistetaan useita kymmeniä tuhansia.

   


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...