Jump to content
 •  

  Nina Hahtela jatkaa Sairaanhoitajaliiton puheenjohtajana

  Hoitajat.net
  Sairaanhoitajaliitto valitsi Nina Hahtelan (kuvassa oikealla) Sairaanhoitajaliiton puheenjohtaksi ja Nina Hynnisen varapuheenjohtajaksi. Kuva: Sairaanhoitajaliiitto

  Sairaanhoitajaliiton valtuusto valitsi Nina Hahtelan, TtT, puheenjohtajaksi lauantaina 24.11.2018 pitämässään kokouksessa.

  -  On äärimmäisen tärkeää kuunnella jäsenistöä ja jatkaa liiton toiminnan kehittämistä. Näen Sairaanhoitajaliiton rohkeana aloitteentekijänä ja vahvana yhteiskunnallisena vaikuttajana sairaanhoitajien koulutukseen, osaamiseen, työn sisältöön ja työnjakoon liittyvissä kysymyksissä. Liitto on myös ammattikunnan vahva puolestapuhuja ja sairaanhoitajien arjen työn tukija, Hahtela painottaa.

  Sairaanhoitajaliiton varapuheenjohtajaksi valittiin Nina Hynninen, TtT.

  - On ilo ja kunnia päästä tekemään puheenjohtajan rinnalla Sairaanhoitajaliitosta entistäkin vahvempaa liittoa. Uskon, että voin hyödyntää monipuolista sote-alan tuntemustani, työkokemustani ja verkostojani kehitettäessä liiton toimintaa jäsenten eduksi, Hynninen kertoo.

  Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Saija Aarni, Anne Heikkilä, Elise Inberg, Arja Korhonen, Jaana Kotila, Anne Lindgren ja Heli Vesaranta.

  Viikonloppuna valitun puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja hallituksen kausi kestää vuoden 2022 loppuun asti.


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...