Jump to content
MAINOS

Lähihoitaja on arvostettu työkaveri


Hoitajat.net
 Share

Lähihoitajan työ on sekä fyysisesti että henkisesti kuormittavaa. Vaativassa ihmissuhdetyössä terve ammatillisuus suojelee uupumukselta. Kuvituskuva: Shutterstock

Kun työntekijä kokee itsensä merkitykselliseksi työpaikallaan, hänellä on hyvät edellytykset viihtyä työssään. Arvostuksen kokemus vaikuttaa myös asiakkaiden saamaan hoitoon. Kesällä julkaistun selvityksen mukaan enemmistö lähihoitajista kokee, että potilaat, esimies ja kollegat arvostavat heitä työpaikalla.

Kyselyssä selvitettiin muun muassa, millaisena lähihoitajat kokevat työpaikalla muilta ammattilaisilta ja asiakkailta saamansa arvostuksen. Vastauksista ilmeni, että kaikista paras on kollegoilta saatu kiitos.

Saman ammattiryhmän edustajat arvostavat minua ammattilaisena -väittämän kanssa oli osittain ja täysin samaa mieltä yhteensä 86 prosenttia vastaajista. Muiden ammattiryhmien edustajat arvostavat minua ammattilaisena -väittämän kanssa on osittain ja täysin samaa mieltä yhteensä lähes 78 prosenttia vastaajista.

Asiakkaat arvostavat minua ammattilaisena -väittämän kanssa oli täysin samaa mieltä tai samaa mieltä noin 93 prosenttia.

Kyselyn toteutti SuPer keväällä 2017 sähköisesti Surveypal-kyselytyökalun avulla. Kyselyyn vastasi 1406 lähihoitajaa.

Tutustu kyselyn tuloksiin tästä

Arvostetaanko sinua työpaikalla? Kerro kommenteissa kokemuksistasi.

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...