Jump to content
MAINOS
 • Lähihoitaja on arvostettu työkaveri


  Hoitajat.net
   Share

  Lähihoitajan työ on sekä fyysisesti että henkisesti kuormittavaa. Vaativassa ihmissuhdetyössä terve ammatillisuus suojelee uupumukselta. Kuvituskuva: Shutterstock

  Kun työntekijä kokee itsensä merkitykselliseksi työpaikallaan, hänellä on hyvät edellytykset viihtyä työssään. Arvostuksen kokemus vaikuttaa myös asiakkaiden saamaan hoitoon. Kesällä julkaistun selvityksen mukaan enemmistö lähihoitajista kokee, että potilaat, esimies ja kollegat arvostavat heitä työpaikalla.

  Kyselyssä selvitettiin muun muassa, millaisena lähihoitajat kokevat työpaikalla muilta ammattilaisilta ja asiakkailta saamansa arvostuksen. Vastauksista ilmeni, että kaikista paras on kollegoilta saatu kiitos.

  Saman ammattiryhmän edustajat arvostavat minua ammattilaisena -väittämän kanssa oli osittain ja täysin samaa mieltä yhteensä 86 prosenttia vastaajista. Muiden ammattiryhmien edustajat arvostavat minua ammattilaisena -väittämän kanssa on osittain ja täysin samaa mieltä yhteensä lähes 78 prosenttia vastaajista.

  Asiakkaat arvostavat minua ammattilaisena -väittämän kanssa oli täysin samaa mieltä tai samaa mieltä noin 93 prosenttia.

  Kyselyn toteutti SuPer keväällä 2017 sähköisesti Surveypal-kyselytyökalun avulla. Kyselyyn vastasi 1406 lähihoitajaa.

  Tutustu kyselyn tuloksiin tästä

  Arvostetaanko sinua työpaikalla? Kerro kommenteissa kokemuksistasi.

   Share

  MAINOS

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...