Jump to content
MAINOS

Lääkityslista kuntoon Lääkehoidon päivässä


Hoitajat.net
 Share

Valtakunnallisen Lääkehoidon päivän vuoden 2016 teemaksi valittu ”Lääkityslista kuntoon!” korostaa lääkehoidon kokonaisuuden hallintaa ja turvallisuutta. Lääkehoidon päivä on tänä vuonna 17.3. ja tapahtumia järjestetään ympäri Suomea viikon 11 ajan.

Tapahtumissa mm. autetaan lääkkeiden käyttäjiä täyttämään lääkityslistoja, neuvotaan kansalaisia lääkehoidon hallinnasta sekä opastetaan ammattilaisia lääkityslistojen hyödyntämisessä. Tapahtumia järjestetään esimerkiksi apteekeissa ja terveyskeskuksissa.

Lääkehoidon päivä on lääkkeiden käyttäjien ja terveydenhuollon ammattilaisten valtakunnallinen teemapäivä, joka toteutetaan paikallisesti eri puolilla Suomea. Sen tavoitteena on lisätä kansalaisten tietoisuutta lääkkeistä ja lääkehoidosta. Lisäksi tavoitteena on edistää paikallista moniammatillista yhteystyötä esimerkiksi terveyskeskusten, potilasjärjestöjen ja apteekkien välillä. Lääkehoidon päivän järjestelyjä koordinoi Fimea ja sen järjestävät yhteistyössä lääkehuollon sekä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän toimijat.

Lue lisää: www.laakehoidonpaiva.fi

 

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

Guest Arvokas vanhuus - Anneli

Posted

Oliko se niin, että kaipaatte hoitajamitoitukseen muutosta ja samalla koko ikäihmistenhoitoon arvokkaassa Suomessamme. 
Anna siis kannatuksesi; https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1672
Todella hyvä tarkistaa ne lääkelistat aina silloin tällöin, etenkin jos moni lääkäri niitä sörkkii, kun välttämättä ei kaikkia lääkkeitä huomaa...  Nyt etenkin kun omakanta temppuilee, vaikuttaa varmaan lääkkeitten näkyvyyteenkin. 

https://www.facebook.com/MaksammeVelkaaVanhuksille/

 

Link to comment
Share on other sitesCreate an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...