Jump to content
MAINOS

Jokaisen tehohoidossa työskentelevän kannattaa katsoa tämä video


Hoitajat.net
 Share

Kathy Torpie oli itsenäinen, terve nainen joutuessaan rattijuopon kolaroimaksi. Onnettomuuden seurauksena hän päätyi monivammapotilaana tehohoitoon. Kun hän heräsi teho-osastolla, hän ei ollut enää itsenäinen ja terve. Peloissaan ja hämillään hän tajusi olevansa rikkinäisessä kehossa, vieraassa ympäristössä, jossa puhuttiin kieltä jota hän ei ymmärtänyt. Hän oli täysin riippuvainen ihmisistä, jotka puhuivat hänestä "monivammapotilaana".

Videolla hän kertoo kokemuksestaan tehohoidossa. Jokaisen teholla työskentelevän hoitajan ja lääkärin kannattaa kuunnella tämä tarina. Kerro kommentissa mitä ajatuksia se herätti.

 

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

Niin totta - edelleen - ja näin on valitettavasti pääsääntöisesti myös meillä. Hoitajat hohoi! Katsokaa, kuunnelkaa, ymmärtäkää ja muuttakaa toimintakäytänteitänne videolla mainitun mieshoitsun mallin mukaiseksi - ei vie yhtään ajasta tai tehokkuudesta.

 

Omana huomionani lisäisin, että yllättäin ne harvat miehet hoitotyössä joita olen kohdannut tekevät työnsä enemmän sydämellä - johtuu varmaan siitä, että miehellä täytyy todella olla kutsumus ennen kuin hakeutuu alalle...

Minä ainakin olen valmis yrittämään muuttaa omia työtapojani.

Ihmisiä varten täällä ollaan - eikö?

Vaiko vain surkean palkan takia?

Jos näin on, säälin teitä, siskot!

- t. Vanha muttei vielä vainaa

Link to comment
Share on other sitesCreate an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...