Jump to content
 •  

  HUS vei psykoterapeutit pilveen

  Hoitajat.net

  HUS psykiatria on ottanut käyttöön ensimmäisenä julkisena erikoissairaanhoitona ostopalveluterapioiden osalta pilvipalvelun, jossa on Husin hyväksymät ostopalveluterapeutit ja Husin henkilökunta voi yhdessä potilaan kanssa valita sopivaa terapiaa antavan terapeutin sopivilla hakuehdoilla, sopivasta paikasta suoraan pilvipalvelusta ja hoitaa ajanvarauksen samasta paikasta.

  Tämä parantaa hoidon aloittamisen nopeutta, sopivan terapeutin löytämistä ja hoitojen onnistumista, ja on sillä tavalla oikeasti merkittävä edistysaskel potilaiden hoidossa.

  Psykoterapiaan pääsyajoissa odotetaan järjestelmän avulla viikkojen ja jopa kuukausien nopeutumista. Lisäksi Hus on aloittanut omalla alueellaan systemaattisen potilaille ostettujen psykoterapioiden laadunseurannan ja rakentaa yhdessä muiden yliopistosairaanhoitopiirien kanssa kansallista psykoterapiahoitojen laaturekisteriä (eli potilasryhmä- ja tautikohtaisen hoidon seurannan ja laadunvarmistuksen järjestelmä), jonka käyttö on tarkoitus aloittaa vuoden 2017 loppupuolella. Tämä on kansainvälisestikin iso asia, sillä kyse on tiettävästi ensimmäisestä systemaattisesta ostettujen hoitojen laadun seurannasta psykoterapioiden osalta. Somaattisessa lääketieteessä tätä on tehty jo aiemmin.


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...