Jump to content
MAINOS

HUS vei psykoterapeutit pilveen


Hoitajat.net
 Share

HUS psykiatria on ottanut käyttöön ensimmäisenä julkisena erikoissairaanhoitona ostopalveluterapioiden osalta pilvipalvelun, jossa on Husin hyväksymät ostopalveluterapeutit ja Husin henkilökunta voi yhdessä potilaan kanssa valita sopivaa terapiaa antavan terapeutin sopivilla hakuehdoilla, sopivasta paikasta suoraan pilvipalvelusta ja hoitaa ajanvarauksen samasta paikasta.

Tämä parantaa hoidon aloittamisen nopeutta, sopivan terapeutin löytämistä ja hoitojen onnistumista, ja on sillä tavalla oikeasti merkittävä edistysaskel potilaiden hoidossa.

Psykoterapiaan pääsyajoissa odotetaan järjestelmän avulla viikkojen ja jopa kuukausien nopeutumista. Lisäksi Hus on aloittanut omalla alueellaan systemaattisen potilaille ostettujen psykoterapioiden laadunseurannan ja rakentaa yhdessä muiden yliopistosairaanhoitopiirien kanssa kansallista psykoterapiahoitojen laaturekisteriä (eli potilasryhmä- ja tautikohtaisen hoidon seurannan ja laadunvarmistuksen järjestelmä), jonka käyttö on tarkoitus aloittaa vuoden 2017 loppupuolella. Tämä on kansainvälisestikin iso asia, sillä kyse on tiettävästi ensimmäisestä systemaattisesta ostettujen hoitojen laadun seurannasta psykoterapioiden osalta. Somaattisessa lääketieteessä tätä on tehty jo aiemmin.

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...