Jump to content
MAINOS
 •  

  HUS maksaa hoitajille 450 euron korvauksen tietyin ehdoin

  Hoitajat.net
  HUS varautuu turvaamaan potilaiden hoidon pääsiäisen aikaan.  Kuvituskuva: Envato

  HUSissa on päätetty ottaa käyttöön kertakorvaus tilanteessa, jossa henkilö joutuu pakottavassa tilanteessa keskeyttämään vuosilomansa.

  HUS maksaa työntekijälleen korvausta, jos työntekijä siirtää tai keskeyttää vuosilomansa, joka sijoittuu pääsiäisen työaikajaksolle 29.3. – 18.4.2021. Jos työntekijä siirtää tai keskeyttää vahvistetun vuosilomansa, maksetaan hänelle 450 euron kertakorvaus. 

  Loman siirto, keskeytys tai peruutus voidaan tehdä vain hyvin painavista syistä ja siitä keskustellaan aina työntekijän kanssa. Lomajakson pituudella ei ole vaikutusta korvauksen suuruuteen. 

  HUSissa otettiin maaliskuun alussa käyttöön myös muita palkitsemismuotoja.  HUS maksaa määräaikaista tehtävälisää niille tehohoidossa työskenteleville henkilöille, joiden tehtävä muuttuu tilapäisesti vaativammaksi. Määräaikaista henkilökohtaista lisää voidaan maksaa henkilöille, jotka siirtyvät työskentelemään toiseen työyksikköön määräajaksi. Sekä tehtävälisän että henkilökohtaisen lisän suuruus on 150 euroa kuukaudessa. HUS maksaa myös ylimääräisen työvuoron korvausta 90 euroa.  

  Yllä mainittujen lisäksi työntekijät saavat normaalit ylityö-, pyhä- tai hälytyskorvaukset. 

  Lähde: HUS tiedote


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...