Jump to content
MAINOS

HUS lähetti vääriä laskuja potilailleen


Hoitajat.net
 Share

HUS pahoittelee virhettä ja pyytää asiakkaita tarkistamaan laskut ja maksamaan identtisistä laskuista vain yhden. Kuvituskuva: Shutterstock

Potilaslaskutuksessa tapahtuneen virheen vuoksi on yli 22 000 HUS:n asiakasta saanut vahingossa saman laskun kolmeen kertaan. Laskut on lähetetty kolmessa eri kuoressa ja niissä kaikissa on sama potilaslasku.

Asiakkaita pyydetään tarkistamaan saamansa laskut ja mikäli ne ovat täsmälleen samanlaisia, maksamaan vain yksi lasku. Ylimääräiset laskut voi heittää roskiin eikä asiakaspalveluun tarvitse erikseen ottaa yhteyttä. Asiakkaat saavat lisäksi erillisen kirjeen, jossa kerrotaan laskutusvirheestä ja miten heidän tulee sen vuoksi menetellä.

Mikäli potilas on maksanut saman laskun epähuomiossa useaan kertaan, HUS ottaa yhteyttä ja pyytää heitä toimittamaan tilinumeron, mihin ylimääräiset maksut voidaan palauttaa.

Laskujen monistumisen syynä on virhe, joka on tapahtunut HUS:n käyttämän palveluyrityksen käsittely- ja tulostusprosessissa. HUS pahoittelee virheen vuoksi asiakkaille syntynyttä ylimääräistä vaivaa.

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...