Jump to content
MAINOS
 •  

  Hoivakoti palkitsee työntekijänsä – 600 € koronakorvaus

  Hoitajat.net
  Kuvituskuva: Envato

  Helsinkiläisessä ikäihmisten hoivakoti Wilhelmiinassa on muiden hoivakotien tapaan jouduttu koronakriisissä uuden eteen: miten vastata asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta täysin uudessa tilanteessa. Tänä syksynä Wilhelmiinan henkilöstöä muistetaan kertaluontaisella koronakannusteella, jonka suuruus täysimääräisenä toteutuessaan on runsas 600 €.

  – Tämä on ollut meidän henkilöstöllemme ja meille kaikille jatkuvaa uuden opettelua. Riski koronan tarttumisesta ja sen myötä hoivakotien vierailurajoitukset mullistivat henkilöstömme työn ja arjen, Wilhelmiinan toimitusjohtaja Minna Saranpää sanoo.

  Koronakannuste on otettu ilolla vastaan henkilöstömme keskuudessa.

  – Tämä lämmitti mieltä. Ja on tuntuva ja oikeanlainen kiitos, kertoo Wilhelmiinan hoitaja hoivakodin tiedotteessa.

  Wilhelmiinan työntekijät saavat työhönsä tukea mm. fysioterapiapalveluista, liikunta- ja kulttuuriharrastuksista sekä monipuolisista mahdollisuuksista kehittää ammattitaitoaan.


  User Feedback

  Recommended Comments

  Wau. Laskekaapa paljonko siitä tulee per yksi työvuoro tai yksi päivä per vuosi...vuodessa 365 päivää niin sehän on reilut euro viiskymmentä. Jippii ja kaikki taputtavat käsiään! Hurjaa,kuinka paljon, Kiitos. Verokarhu iskee kanssa niin hohhoijaa taas.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.