Jump to content
MAINOS
 • Hoitajat rokotetaan viimeisinä – ”Käsittämätön päätös”


  Hoitajat.net
   Share

  Kuvituskuva: Envato

  Valtioneuvosto täsmensi Suomen koronarokotusjärjestystä. Hoitohenkilöstön rokotusjärjestykseen ei tullut muutosta. Esimerkiksi alle 30-vuotias perusterve hoitaja kuuluu rokotusjärjestyksessä viimeisiin. Tehyn ja Suomen Röntgenhoitajaliiton puheenjohtajat arvostelevat päätöstä kovin sanoin Twitterissä.

  – Näyttää siltä, että alle 30-vuotiaat perusterveet sote-alan ammattilaiset rokotetaan Suomessa viimeisenä. Kyllä. Luit oikein. VIIMEISENÄ, Millariikka Rytkönen twiittaa.

  Alalla on paljon alle 30-vuotiaita hoitajia.

  –  Jep, sote-henkilöstö rokottamatta, heti perään ilmoitetaan, että vaalitoimitsijoiden rokottamiset voidaan aloittaa maanantaina. Prioriteetit on todella kunnossa tässä maassa, Röntgenhoitajaliiton puheenjohtaja Hanna Kalliomäki tviittaa.

  Hoitajat.netin tekemän kyselyn mukaan moni hoitaja odottaa edelleen rokotetta. Myös Twitterissä ollaan asiasta huolestuneita.

  –  Kaverini sairaanhoitajana hoitaa päivittäin vastasyntyneitä, jotka tarvivat apuja elintoimintoihin ensimmäisinä päivinä. Ei ole saanut rokotetta, joutuu perusterveenä odottamaan kesä-heinäkuulle rokotettaan, Päivi Jauhola kertoo.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  Sinistä valoo ja aplodeja.Sillä sitä jo pötkittiin pitkälle.Ei näy rokotusta,mt-puolella tehostetussa palv.asumisessa töissä ja riskiryhmäläisiä yli puolet asukkaista...Mitä sitä suotta,tiedänpähän mitä tai ketä en ainakaan äänestä.Tämä on sitä demokratiaa,vaalivalvojatkin ennen hoitajia.

  Ja sitten meidät voidaan määrätä töihin,jos kriisi iskee.

  Link to comment
  Share on other sites

  Taidan saada ikäni puolesta (59v)ennen rokotteen tavallisena kansalaisena kunnalta kuin työpaikaltani sairaanhoitajana.  Toimin poliklinikalla ja päiväkirurgiassa pääkaupunkiseudulla, jossa hoidan myös lääkityksen vuoksi riskiryhmäläisiä ja syöpähoidoissa olevia potilaita. Rokotuksesta ei ole tietoakaan. 

  Link to comment
  Share on other sites  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  MAINOS
×
×
 • Create New...