Jump to content
 •  

  Hoitaja varasti lapsen lääkkeet


  Hoitajat.net

  Kuvituskuva, kuvan henkilöt eivät liity tapaukseen. iStock

  Kokkolan poliisilla on ollut esitutkinnassa lääkevarkaus, jossa hoitajan epäillään anastaneen hoidossaan olleen lapsen lääkkeitä.

  Hoitajaa epäillään huumausainerikoksesta, varkaudesta ja törkeästä pahoinpitelystä.

  Varkaus on johtanut lääkkeiden virheelliseen hoitotasoon ja siten aiheuttanut kärsimystä lapselle.

  Tapaus on lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan. Asiasta kertoi Kokkolan Poliisi.


  OSALLISTU KESKUSTELUUN

  Keskustelu

  Recommended Comments

  Vieras: ex-hoitsu

  Lähetetty

  hyvä että tällaiset tapaukset tulevat julki. Hoitoalaa on aina pidetty yhtenä luotettavimmista ammattiryhmistä mutta nyt vasta herätty huomaamaan miten paljon alalla on päihdeongelmaisia työssä. Huumetestit pitäisi olla pakollisia. Ja kun kiinni jää lääkevarkaudesta niin kenkää vaan ja ammattioikeudet kokonaan pois. Niin kauan kuin varas saa jatkaa ammattiaan varastaminen siirtyy paikasta A paikkaan B eikä lopu koskaan.

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille
  Vieras: Henkilökunta

  Lähetetty

  Paljon sijaisuuksia tehneenä ja elämää nähneenä hoitajissa ja lääkäreissä on paljon lääkeiden, päihteiden  ja yms. sekakäyttäjiä. On aika tavallista, että lääkekaapista hoitajat ottavat itse omaan käyttöön lääkkeitä. Monien käytös on aika epäinhimillistä ja puolueellista. Kohtelu riipuu usein pärstäketoimesta tai kemiosta. Lasten osastoilla, jos vanhemmat on koko ajan läsnä, niin hoitajien käytös potilasta kohtaan on asiallisempaa. Monesti hoitajat provosoivat väkivaltatilanteita ja kiusallisia tilanteita. Potilastekstit on hyvä tarkastaa käyntien jälkeen. Siellä on paljon asiavirheitä. Esim. psykiatrisessa hoidossa on paljon potilaita, jotka ei pitäisi olla siellä eikä mitenkään lääkittynä. Heille terapiat, sivistys ja muut keinot olisi paljon tehokkaampia ja tuloksellisempia. Paljon on käytöshäiriöisiä ammattiinja naamaan katsomatta, joiden pitäisi olla jossain aktiivisemmassa seurannassa tai hoidossa. Pahommillaan nämä valehtelevat, varastelevat, akressiiviset, juopot sekäkäyttäjät on hoitamassa niitä potilaita tai vastaanottamassa potilaita ja antamassa diknoosejä ja vaikuttamassa lääkehoitoon, joiden itse pitäisi olla hoidettavana. Kaikista viimeisin paikka heille on hoitoalan ammatit, farmaseutin/apteekin alat, lääketide ja ymss. missä pääsee lääkkeisiin ja lääketieteseen käsiksi. Noille voisi opettaa samalla asiakaspalvelua. On tavallista, vaikka väärinkäytökset on tiedossa niin esimiehet/osastonhoitajat ei puutu noihin tilanteisiin. Aioita peitellään ettei ylin johto edes tiedä mitä osastolla tapahtuu, jos saa tietoonsa niin siellä on iso joukko selittelemäässä edukseen väärinkäytöksiä ja paljastajalla ole mukavaa sen jälkeen työyhteisössä. Joillekkin näytää ymmärtämyst' löytyvän työyhteisöstä riippuen. Yleensä ne yritetään savustaa työpaikoista ulos tai siirretään toisiin tehtäviin. Aina voi toivoa, että asiat menee eteenpäin, fiksuus ja oikeudenmukaisuus tulee noillekkin aloille

  Jaa tämä kommentti


  Suora linkki kommenttiin
  Jaa toisille sivustoille


  Vieras
  Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
  Lisää kommentti

  ×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  Ajankohtaista

  FOORUMILLA KESKUSTELLAAN


×