Jump to content
MAINOS
 • Hammashoidon ammattilaisia palkittiin


  Hoitajat.net
   Share

  Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry on palkinnut ansioituneita suunhoidon ammattilaisia. Vuoden hammashoitajaksi valittiin Elina Aigro ja vuoden suuhygienistiksi Tuula Airaksinen. 

  Hammashoitaja Elina Aigro työskentelee Vantaan kaupungin suun terveydenhuollon liikelaitoksessa terveyden edistämisen hammashoitajana. Valintaperusteluissa mainitaan, että Elina Aigron positiivisesti kannustava työote näkyy hänen toiminnassaan. Hänen tehtäviinsä kuuluu lasten, nuorten, opiskelijoiden, maahanmuuttajien ja aikuisten suun terveyden edistäminen ja tähän liittyvien tapahtumien ja materiaalien suunnittelu esimerkiksi Puolustusvoimien Vantaan kutsuntoihin ja koulujen hyvinvointiviikoille osallistuminen.

  Suuhygienisti Tuula Airaksinen työskentelee Kuopion kaupungilla omahoidon vastaanotolla. Hänen tehtäviinsä kuuluu lasten ja nuorten suun terveyden ennalta ehkäisevä toiminta moniammatillisena yhteistyönä mm. sosiaalitoimen, neuvolan ja kouluterveydenhuollon kanssa. Tuula Airaksinen on mukana erilaisissa hankkeissa, muun muassa IDK (ihmiskeskeinen digitaalinen kunta), Virsu- ja some-hankkeet suun terveydenhuollon asiantuntijana. Työkokemuksensa ja laajan täydennys- ja lisäkoulutuksen ansiosta hänellä on kyky hahmottaa suun terveydenhuollon laajoja toimintakokonaisuuksia. Parhaillaan Tuula Airaksinen opiskelee työn ohessa hyvinvointikoordinaattorin (YAMK) tutkintoa.

  MAINOS
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...