Jump to content
 •  

  Hammashoidon ammattilaisia palkittiin

  Hoitajat.net

  Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry on palkinnut ansioituneita suunhoidon ammattilaisia. Vuoden hammashoitajaksi valittiin Elina Aigro ja vuoden suuhygienistiksi Tuula Airaksinen. 

  Hammashoitaja Elina Aigro työskentelee Vantaan kaupungin suun terveydenhuollon liikelaitoksessa terveyden edistämisen hammashoitajana. Valintaperusteluissa mainitaan, että Elina Aigron positiivisesti kannustava työote näkyy hänen toiminnassaan. Hänen tehtäviinsä kuuluu lasten, nuorten, opiskelijoiden, maahanmuuttajien ja aikuisten suun terveyden edistäminen ja tähän liittyvien tapahtumien ja materiaalien suunnittelu esimerkiksi Puolustusvoimien Vantaan kutsuntoihin ja koulujen hyvinvointiviikoille osallistuminen.

  Suuhygienisti Tuula Airaksinen työskentelee Kuopion kaupungilla omahoidon vastaanotolla. Hänen tehtäviinsä kuuluu lasten ja nuorten suun terveyden ennalta ehkäisevä toiminta moniammatillisena yhteistyönä mm. sosiaalitoimen, neuvolan ja kouluterveydenhuollon kanssa. Tuula Airaksinen on mukana erilaisissa hankkeissa, muun muassa IDK (ihmiskeskeinen digitaalinen kunta), Virsu- ja some-hankkeet suun terveydenhuollon asiantuntijana. Työkokemuksensa ja laajan täydennys- ja lisäkoulutuksen ansiosta hänellä on kyky hahmottaa suun terveydenhuollon laajoja toimintakokonaisuuksia. Parhaillaan Tuula Airaksinen opiskelee työn ohessa hyvinvointikoordinaattorin (YAMK) tutkintoa.


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...