Jump to content
MAINOS
 • Haasteita kaihtamaton kuntoutuksen asiantuntija palkittiin


  Hoitajat.net
   Share

  Vuoden fysioterapeutille myönnetään palkintona 2000 euron arvoinen Tempur-stipendi. Kuva: Suomen Fysioterapeutit

  Fysio Center Jyväskylä Oy:n yrittäjä, fysioterapeutti Susanna Antikainen on vienyt yrityksensä ensimmäisenä fysioterapiayrityksenä Kanta-palveluihin. Haasteita kaihtamaton Antikainen valittiin fysioterapeuttikoulutuksen 50-vuotisjuhlassa vuoden fysioterapeutiksi.

  Kanta-palveluissa toimiminen on Antikaisen mukaan koko alan etu. Hän kannustaa muitakin fysioterapiayrityksiä perehtymään asiaan.

  - Näen, että se on osa meidän oman osaamisen ja ammattitaidon ulospäin näyttämistä. Se, mitä teemme, tutkimme ja arvioimme, näkyy reaaliaikaisena muulle terveydenhuollon henkilöstölle, Antikainen toteaa.

  Kun asiakkaiden terveystiedot tallennetaan Kanta-arkistoon, ne ovat kaikkien häntä hoitavien terveydenhuollon ammattilaisten käytettävissä. Asiakas voi itsekin katsoa omia tietojaan Kanta-palveluihin kuuluvasta Omakanta-palvelusta.

  - Tämä luo entistä paremmat mahdollisuudet asiakkaan terveyden kokonaisvaltaiselle edistämiselle ja asiakkaan valinnanvapaudelle, Susanna Antikainen kertoo.

  Hän kertoo seuranneensa aiemmin Vuoden fysioterapeutiksi valittuja ja toteaa liittyvänsä joukkoon nöyrin mielin.

  - Aikamoiset gurut ovat tulleet valituksi. Toimiala on sellainen, että uutta tietoa ja taitoa tulee maailmalta koko ajan lisää. On tärkeää, että pidämme itse oman osaamisemme ajan tasalla.

  Lähde

   Share

  MAINOS

  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...