Jump to content
MAINOS

Haasteita kaihtamaton kuntoutuksen asiantuntija palkittiin


Hoitajat.net
 Share

Vuoden fysioterapeutille myönnetään palkintona 2000 euron arvoinen Tempur-stipendi. Kuva: Suomen Fysioterapeutit

Fysio Center Jyväskylä Oy:n yrittäjä, fysioterapeutti Susanna Antikainen on vienyt yrityksensä ensimmäisenä fysioterapiayrityksenä Kanta-palveluihin. Haasteita kaihtamaton Antikainen valittiin fysioterapeuttikoulutuksen 50-vuotisjuhlassa vuoden fysioterapeutiksi.

Kanta-palveluissa toimiminen on Antikaisen mukaan koko alan etu. Hän kannustaa muitakin fysioterapiayrityksiä perehtymään asiaan.

- Näen, että se on osa meidän oman osaamisen ja ammattitaidon ulospäin näyttämistä. Se, mitä teemme, tutkimme ja arvioimme, näkyy reaaliaikaisena muulle terveydenhuollon henkilöstölle, Antikainen toteaa.

Kun asiakkaiden terveystiedot tallennetaan Kanta-arkistoon, ne ovat kaikkien häntä hoitavien terveydenhuollon ammattilaisten käytettävissä. Asiakas voi itsekin katsoa omia tietojaan Kanta-palveluihin kuuluvasta Omakanta-palvelusta.

- Tämä luo entistä paremmat mahdollisuudet asiakkaan terveyden kokonaisvaltaiselle edistämiselle ja asiakkaan valinnanvapaudelle, Susanna Antikainen kertoo.

Hän kertoo seuranneensa aiemmin Vuoden fysioterapeutiksi valittuja ja toteaa liittyvänsä joukkoon nöyrin mielin.

- Aikamoiset gurut ovat tulleet valituksi. Toimiala on sellainen, että uutta tietoa ja taitoa tulee maailmalta koko ajan lisää. On tärkeää, että pidämme itse oman osaamisemme ajan tasalla.

Lähde

 Share

MAINOS

User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...