Jump to content
MAINOS
 •  

  Esperi Care siirtyy luotonantajiensa omistukseen

  Hoitajat.net
  Kuvituskuva: Envato

  Esperi Care siirtyy luotonantajiensa Danske Bankin, Ilmarisen ja SEB:n omistukseen. Taustalla on Esperin heikentynyt taloudellinen tilanne. Omistusmuutos ei vaikuta Esperi Caren palveluihin, henkilöstöön tai johtoon, sanotaan yhtiön tiedotteessa.

  Esperi Caren taloudellinen tilanne heikentyi merkittävästi vuonna 2019. Yhtiön pääomistajan kanssa käytyjen keskusteluiden seurauksena yhtiön luotonantajat eli Danske Bank, Ilmarinen ja SEB ovat käyttäneet oikeuttaan siirtää yhtiö omistukseensa.

  Järjestelyn avulla luotonantajat haluavat turvata yhtiön toiminnan rahoituksen, millä varmistetaan palveluiden tarjoaminen Esperi Caren asiakkaille, yhtiön toiminnan laadun kehittäminen sekä kannustava ja vakaa työympäristö henkilöstölle.

  - Haluan kiittää yhtiön sitoutunutta ja osaavaa henkilöstöä hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa mitä parhainta menestystä jatkossa, toteaa väistyvä hallituksen puheenjohtaja Harri-Pekka Kaukonen yhtiön tiedotteessa.


  User Feedback

  Recommended Comments

  Tekisipä mieli käydä kirjoittamassa jotain nasevaa Esperin LinkedIn sivulle.

  Kovasti sivulla on kehuttu uusia tuulia ja laaturyhmän suosituksia. Nyt kuitenkin näyttää sille, että kun toiminta on eettisesti paremmalla pohjalla niin voittoakaan ei tehdä tarpeeksi.

  Esperin entinen toimitusjohtajahan kommentoi jossain lehtijutussa henkilöstön palkkojen olevan suoraan katteesta pois.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.