Jump to content
 •  

  Diacor avasi lääkäriaseman puhelimeen

  Hoitajat.net

  Diacorin uuden sovelluksen avulla matkapuhelimeen voi saada omat terveystiedot, varata ajan tai käydä vaikka virtuaalisesti etävastaanotolla. 

  Etävastaanotolla asiantuntijat käyvät oireet asiakkaan kanssa läpi, antavat hoito-ohjeita ja neuvovat, jos tarvitsee käydä vastaanotolla. Tyypillisiä etäyhteyden kautta hoidettavia tilanteita ovat esimerkiksi tavanomaiset flunssat, allergiat, ruoansulatusongelmat ja matkailijan rokotuksiin liittyvät kysymykset sekä reseptien uusinta ja lääkeneuvonta. Mieltä askarruttavissa asioissa tukena ovat psykologit ja ravintoon liittyvissä asioissa kysymyksiin vastaavat kokeneet ravitsemusterapeutit.

  Yhteyden voi ottaa online-chatillä, joka toimii sekä teksti- että videomuotoisena tai lähettää kiireettömän viestin asiantuntijalle. Keskusteluun voi liittää myös kuvan vaivan arvioinnin helpottamiseksi. Online-keskustelut on mahdollista käydä myös videoyhteydellä. Keskustelut asiantuntijoiden kanssa tapahtuvat suojatun yhteyden kautta.  

  - Digitalisaatio tulee kovaa vauhtia myös terveydenhoitoalalle. Uskomme, että mobiilääkäriasema on suurin toimipisteemme vuonna 2020, Diacorin yksityisasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Minna Elomaa arvioi yhtiön tiedotteessa.

  Sovelluksen voi ladata kaikkiin älypuhelimiin. Lataaminen on maksutonta, samoin muun muassa omien tietojen katselu, muistutukset ja asiantuntija-artikkelit. Maksullista on yhteydenpito lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

   


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...