Jump to content
 •  

  Attendo pyytää anteeksi virheitään

  Hoitajat.net
  Attendolla on Suomessa noin 10 000 työntekijää. Kuvituskuva: Envato

  Länsi-Suomen aluehallintovirasto päätti 8.2.2019, että Alavudella sijaitsevan Attendo Pelimannin toiminta väliaikaisesti keskeytetään. Attendon julkaisemassa tiedotteessa todetaan, että henkilöstömitoitus ei ole ollut viranomaistarkastuksessa riittävä. Korjaavat toimenpiteet on käynnistetty ja Attendo pyytää anteeksi virheitä toiminnassaan.

  Kuussote-kuntayhtymä vastaa toistaiseksi hoivakodin toiminnasta ja Attendo vuokraa koko henkilöstön kuntayhtymän käyttöön. Yhtään asukassiirtoa ei tehdä, vaan asukkaat jäävät Attendo Pelimannin tiloihin. 

  Attendo Pelimanni aloitti toimintansa 8.1.2019. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja kevyemmin tuettua palveluasumista ikäihmisille. Hoivakodin toiminnan käynnistyttyä taloon muutti nopealla aikataululla noin 50 poikkeuksellisen huonokuntoista ja runsashoitoista asukasta neljästä eri yksiköstä.

  Helsingin Sanomien mukaan hoivakodissa on kuollut kuusi asukasta vajaan kuukauden aikana ja syitä siihen selvitetään. Hoivakodista on irtisanoutunut kymmenen työntekijää toiminnan aloittamisen jälkeen. 

  Attendon mukaan tarkastuksen myötä yksikköön on jo palkattu hoitajia yli mitoitusvaatimuksen takaamaan asukasturvallisuus. Alkavan viikonlopun sekä tulevien viikkojen työntekijöiden määrä on turvattu. Muita epäkohtia korjataan pikaisesti, jotta tilanne hoivakodissa saadaan normalisoitua mahdollisimman pian. 

  – Intensiivinen työ asioiden korjaamiseksi jatkuu asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. Otamme asukasturvallisuuden hyvin vakavasti, sanoo Attendon aluejohtaja Tiina Talonen.  

  – Olemme käyneet viimeisen kahden viikon aikana läpi tiheällä kammalla yksiköidemme toimintaa, jotta epäkohtia saadaan korjattua. Pyydämme anteeksi toimintamme virheitä sekä niistä asukkaille ja omaisille aiheutunutta huolta ja vaivaa, sanoo Attendon toimitusjohtaja Pertti Karjalainen.


  User Feedback

  Recommended Comments

  Ihan näppärää että näistä selviää vaan anteeksi pyytämällä. "sori siitä, tehtiin vähän tymästi"

  • Tykkää 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Ai ihan  anteeksi pyydetään.   Sehän riittääkin. 
  Sakkoja  ja kenkää  saisitte saada.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  8 hours ago, kahvikuppi_ said:

  "sori siitä, tehtiin vähän tymästi"

  "Sori että jäätiin kiinni" taitaa olla se todellinen sisältö mitä kuullaan...

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Guest Pettynyt toimintaan

  Posted

  Voi... taas palaa mieleen, kuinka Jämsänkoskella toiminta lähti käyntiin! Ei siinä ollut mitään hyvää vanhusten hyvinvoinnilla perushoidonkaan mukaan.... se oli järkyttävää. 60 vanhusta sisään kylmiltään , ilman kunnon perehdytystä muuhun kuin firman toimintatapoihin. Oma omaiseni oli yksi muuttajista... todin vakn hetkeksi!!! 

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...