Jump to content
 •  

  Attendo palkitsi vuoden hoitotyöntekijät

  Hoitajat.net

  Terveys- ja hoivapalveluja tarjoava Attendo valitsee vuosittain työntekijöiden ja yksiköiden tekemien ehdotusten perusteella vuoden hoitotyöntekijän sekä hoivapalveluista että terveyspalveluista. Vuoden Hoitotyöntekijä 2015 -tunnustuksia jaettiin poikkeuksellisesti kahdelle työntekijälle sekä hoivatyön että terveyspalveluiden puolella. Lisäksi palkittiin Vuoden Innovaatio. Ehdotuksia Vuoden Hoitotyöntekijäksi tuli kaikkiaan 59 kappaletta ja Vuoden Innovaatioksi 28 kappaletta.

  Vuoden Hoitotyöntekijä -tunnustuksen hoivapalveluiden puolelta saivat sairaanhoitaja Francis Dantes ja ohjaaja Hanna Tanskanen. Dantes työskentelee Attendo Laaksolahden hoivakodissa Espoossa ja Tanskanen Attendo Pirtinkaaren palvelukodissa Kuopiossa. Terveyspalveluiden puolelta palkittiin Attendo Eurajoen terveysaseman sairaanhoitaja Taru Lehtonen ja Attendo Orimattilan terveysaseman sairaanhoitaja Jani Järvenranta.

  "Vuoden hoitotyöntekijän palkinto on koko työyhteisön antama tunnustus hyvästä työstä. Kärkiehdokkaita oli todella monta ja siksi palkinnot päädyttiin tällä kerralla jakamaan", kertoo Attendon henkilöstöasiantuntija Sari Nisumäki.

  Vuoden hoitotyöntekijäksi voi vuosittain ehdottaa henkilöä, joka arvostaa omaa työtään, osoittaa korkeaa työetiikkaa ja ammattitaitoa, toimii Attendon arvojen (välittäminen, osaaminen, sitoutuminen) ja laatukriteerien mukaisesti, on aktiivinen, rakentava ja ratkaisukeskeinen työyhteisön kehittäjä ja ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen ja saa usein hyvää palautetta asiakkailta ja omaisilta. Jokainen palkittava saa kakkukahvien lisäksi puolen kuukauden ylimääräisen palkan.

  Attendo antaa vuosittain myös Vuoden Innovaatio -tunnustuksen. Vuoden innovaatioksi 2015 nimettiin Kiuruvedellä sijaitsevan Attendo Kalliosydämen ehdotus niin kutsuttujen asentonuolten käytöstä.  Niiden hoivakotien asukkaiden, jotka eivät pysty liikkumaan omatoimisesti, asentohoitoon on kiinnitettävä erityistä huomiota painehaavaumien ennaltaehkäisemiseksi. Asukkaan oltua ylhäällä ja hänen halutessaan takaisin vuoteeseen, ei aina varmuudella voi muistaa, missä asennossa asukas on edellisellä kerralla ollut. Asentonuoli on hieno oivallus helposta ja itse toteutettavasta apuopasteesta, joka auttaa muistamaan, mihin asentoon asukas tulee seuraavaksi auttaa, jotta voidaan paremmin ennaltaehkäistä ja minimoida painehaavaumien syntyminen. Vuoden innovaatio on todellinen arjen oivallus, joka lisää ikäihmisen hyvinvointia ja helpottaa samalla hoitajan työtä.


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Restore formatting

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Rekisteröidy yhteisöömme

  Tervetuloa joukkoon!

×
×
 • Create New...