Jump to content
MAINOS
 • Ammattitaidon SM-kilpailun lähihoitajalajin kulta Keski-Suomeen


  Hoitajat.net
   Share

  Kuvassa lähhoitaja Hilla Kotilainen kilpailutehtävää suorittamassa. Kuva: Jaani Föhr / Skills Finland.

  Ammattitaidon nuorten SM-kilpailu Taitaja päättyy tänään. Kolmipäiväisen kilpailun voittajat ovat selvillä. Lähihoitajalajin voittoon ylsi tänä vuonna Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian Hilla Kotilainen. hopeaa sai Gradian Krista Jäsperi ja pronssia Mari Tyykilä Länsirannikon Koulutus Oy WinNovasta.

  Taitaja2021 Oulu -kilpailu järjestettiin hajautettuna 12 paikkakunnalle. EKilpailulajeissa tehtiin kolmen päivää kestävät kilpailusuoritukset. Lähihoitajalajin osaamisvaatimukset perustuivat sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon perusteisiin.  

  Kilpailutehtävät olivat pakollisten tutkinnon osien Kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen ammattitaitovaatimusten kriteerien mukaisia. Perustason ensihoidon osaamisalalla vastaavat tutkinnon osat ovat terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen. 

  Koronatilanteen vuoksi kilpailutapahtumaan ei voitu ottaa yleisöä paikan päälle, vaan kilpailua saattoi seurata verkkolähetyksinä. 

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

  MAINOS
×
×
 • Create New...