Jump to content
MAINOS

Tehyn lakko Ahvenanmaalla alkaa


Reportteri

Recommended Posts

Tehy ja Tehyn Ahvenanmaan ammattiosasto jättivät 23.10. lakkovaroituksen koskien maakuntahallituksen palveluksessa olevia noin 380 tehyläistä.

 

Lakonuhkaa on soviteltu valtakunnansovittelijan johdolla usean viikon ajan. Sovittelu päättyi eilen illalla tuloksettomana ja näin ollen lakko alkaa huomenna 20.11. klo 14.00. Samana päivänä astuu voimaan myös Tehyn asettama  hakukielto, jonka aikana Tehyn jäsenet eivät voi hakeutua Ahvenanmaan maakuntahallituksen palvelukseen lakon alaiseen työhön. 

 

Lakon piirissä ovat kaikki Tehyn Ahvenanmaan ammattiosaston jäsenet, jotka työskentelevät maakuntahallituksen palveluksessa lukuun ottamatta eläkehakemuksensa ennen lakkovaroituksen antamista jättäneitä.

 

Tehy on ollut Ahvenanmaalla sopimuksettomassa tilassa huhtikuusta lähtien ja neuvottelutilanne on ollut pysähdyksissä kesäkuusta asti. Keskeisenä Tehyn tavoitteena on maakuntahallituksen palveluksessa työskentelevän koulutetun hoitohenkilöstön peruspalkkatason nostaminen ja sama palkka samanarvoisesta työstä. Kyse on koulutetun hoitohenkilöstön arvostuksesta ja tulevaisuudesta.

 

LISÄTIETOJA

 

Ammattiosaston sivut internetissä:
http://www.tehy.ax/

Lisätietoja neuvottelutilanteesta myös Tehyn verkkosivuilla:
http://www.tehy.fi/ahvenanmaa2014/

 

Lähde: Tehyn tiedote

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Keskeisenä Tehyn tavoitteena on maakuntahallituksen palveluksessa työskentelevän koulutetun hoitohenkilöstön peruspalkkatason nostaminen ja sama palkka samanarvoisesta työstä.

Onkos Ahvenanmaan tehyläisillä huonompi palkka kuin mantereen tehyläisillä? Eikös tuolla ole oma Ahvenanmaan lisä vai onkos se poistettu?

Uutisen mukaan Tehy ei anna "suojatyöhön" henkilöstöä, ei taideta saarella siis akuuttia hoitoa tarjota tehyläisten taholta..?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...