Jump to content
MAINOS

Queen Silvia Nursing Award -stipendi sairaanhoitajaopiskelijoille


Hoitajat.net

Recommended Posts

Sairaanhoitajaopiskelija, onko sinulla hyvä idea? Haluatko kehittää vanhustenhoitoa ja vanhusten käyttämiä palveluita ja osallistua tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseen? Voit hakea Queen Silvia Nursing Award -stipendiä!

 

Queen Silvia Nursing Award on sairaanhoitajaopiskelijoille suunnattu ideakilpailu, jossa etsitään ratkaisuja tulevaisuuden vanhustenhoidon ja vanhusten käyttämien hoito- ja hoivapalvelujen kehittämiseksi. Parhaan idean lähettänyt opiskelija palkitaan stipendillä, joka koostuu 6 000 euron rahapalkinnosta sekä yksilöllisesti räätälöitävästä harjoittelujaksosta. Harjoittelun aikana opiskelija perehtyy vanhustenhoidon kysymyksiin useista näkökulmista ja saa kallisarvoista kokemusta eri organisaatioista sekä Suomessa että ulkomailla.

 

Stipendiaatti saa lisäksi kuningatar Silvian luovuttaman diplomin Tukholmassa keväällä 2015 järjestettävässä tilaisuudessa. Samassa yhteydessä stipendin saajalla on mahdollisuus pitää esitelmä ideastaan.

 

Stipendiä voivat hakea kaikki suomalaisissa ammattikorkeakouluissa sairaanhoitajaksi opiskelevat. Stipendin myöntää Swedish Care International yhhteistyökumppaneineen. Hakuaika on 1.9.2014-15.11.2014.

 

http://www.queensilvianursingaward.fi/

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...